Οι πλαστικές τσάντες web shop της Multibags αποτελούν την ιδανική λύση συσκευασίας για προϊόντα που πρόκειται να αποσταλούν μέσω ταχυδρομείου ή courier σε πελάτες. Με την ανθεκτική αυτοκόλλητη ταινία στην κορυφή της τσάντας μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα προϊόντα σας θα παραδοθούν χωρίς φθορές στους πελάτες σας, σε όποιο μέρος και αν βρίσκονται αυτοί. Οι πλαστικές τσάντες web shop μπορούν να παραχθούν σε διάφορα μεγέθη και διατίθενται με ή χωρίς πιέτα.

HDPE (HIGH DENSITY PE)
To HDPE αποτελεί ένα ιδιαίτερα λεπτό πλαστικό υλικό, το οποίο μπορεί να αντέξει σε θερμοκρασίες έως 120 βαθμών Κελσίου. Ο όρος «υψηλή πυκνότητα» αναφέρεται στη μοριακή δομή του πολυεθυλένιου. Είναι λιγότερο ελαστικό, αλλά πιο απαλό στην υφή και πιο γυαλιστερό από το HDPE, ενώ σκίζεται πιο δύσκολα.
Το HDPE που χρησιμοποιεί η Multibags είναι το πρωτογενές και όχι αναγεννημένο (κομμάτια δηλαδή από HDPE που λιώνονται ξανά και επαναχρησιμοποιούνται).

LDPE (HIGH DENSITY PE)
To LDPE αποτελεί ένα ιδιαίτερα λεπτό πλαστικό υλικό, το οποίο μπορεί να αντέξει σε θερμοκρασίες έως 80 βαθμών Κελσίου. Ο όρος «χαμηλή πυκνότητα» αναφέρεται στη μοριακή δομή του πολυεθυλένιου. Είναι περισσότερο ελαστικό, αλλά λιγότερο απαλό στην υφή και λιγότερο γυαλιστερό από το HDPE. Σε επίπεδο αντοχών βάρους, το LDPE σκίζεται ευκολότερα από το HDPE.
Το LDPE που χρησιμοποιεί η Multibags είναι το πρωτογενές και όχι αναγεννημένο (κομμάτια δηλαδή από LDPE που λιώνονται ξανά και επαναχρησιμοποιούνται).

Σημειώσεις: Τα υλικά που χρησιμοποιεί η Multibags: 1. είναι κατάλληλα για τη μεταφορά τροφίμων 2. είναι 100% ανακυκλώσιμα

Στη Multibags έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε κάποιο από τα ήδη χρωματισμένα υλικά πλαστικής τσάντας. Στην περίπτωση αυτή, ειδικά εφόσον επιθυμείτε να τυπώσατε τα στοιχεία σας ή το λογότυπό σας, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι σε σκούρα χρώματα βάσης υλικού δεν ενδείκνυται η χρήση όλων των χρωμάτων Pantone: Για παράδειγμα, εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε μαύρο πλαστικό υλικό, τότε τα χρώματα εκτύπωσης με τα οποία θα μπορέσουν να τυπωθούν το λογότυπο, τα στοιχεία επικοινωνίας κ.τ.λ. δεν μπορούν να είναι διαφορετικά από χρυσό ή ασημί. Εάν επιλέξετε άλλο χρώμα εκτύπωσης, τότε το χρώμα αυτό θα αλλοιωθεί έντονα από το χρώμα του πλαστικού υλικού.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να έχετε μια ανοιχτόχρωμη εκτύπωση των στοιχείων επικοινωνίας του λογότυπου κ.τ.λ. επάνω σε σκουρόχρωμο φόντο, τότε επιλέξτε ως χρώμα υλικού το λευκό, και στη συνέχεια θα χρησιμοποιηθούν χρώματα PANTONE ή CMYK για να καλυφθεί το λευκό φόντο και να τυπωθούν τα στοιχεία επικοινωνίας.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Το χρώμα υλικού είναι διαφορετικό από το χρώμα εκτύπωσης: στο χρώμα υλικού, το μελάνι χρησιμοποιείται κατά τη διαδικασία παραγωγής του υλικού και έτσι χρωματίζεται ομοιόμορφα η εσωτερική και εξωτερική πλευρά της πλαστικής τσάντας. Το χρώμα εκτύπωσης είναι μελάνι PANTONE ή CMYK που χρησιμοποιείται μετά την παραγωγή του πλαστικού υλικού προκειμένου να τυπωθούν στοιχεία επάνω σε αυτό, όπως λογότυπα και διευθύνσεις.

Η εκτύπωση επάνω στις τσάντες στριφτής λαβής μπορεί να καταλαμβάνει έως και το 100% της έκτασης της τσάντας, καθώς στη Multibags μπορούμε να εκτυπώνουμε και στις πιέτες (εκτός από τις τσάντες χωρίς πιέτες).

ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ:
ΑΡΙΘΜΟΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ: Επιλέξτε το συνολικό αριθμό χρωμάτων που θα τυπωθούν επάνω στην τσάντα σας: Σε περίπτωση που το χρώμα του υλικού το οποίο επιλέξατε είναι λευκό, μην προσμετρήσετε στον αριθμό των χρωμάτων το λευκό χρώμα.
Επιπλέον, σε περίπτωση που το λογότυπό σας έχει αποχρώσεις ενός χρώματος (π.χ. εάν στο λογότυπο υπάρχει μαύρο και διάφορες αποχρώσεις του γκρι), τότε μετρήστε στον αριθμό των χρωμάτων μόνο ένα χρώμα (π.χ. το μαύρο). Για την αποτύπωση των διαφόρων αποχρώσεων ενός χρώματος, οι διακυμάνσεις του χρώματος αποδίδονται στην εκτύπωση με μικρές κουκίδες (raster), η πυκνότητα των οποίων καθορίζει και το βάθος του χρώματος.
Τα χρώματα τα οποία εκτυπώνονται επάνω στις πλαστικές τσάντες soft loop είναι κατά βάση χρώματα PANTONE. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να εκτυπώσετε κάποια μη γραμμική εικόνα ή φωτογραφία επάνω στην τσάντα σας, τότε επιλέξτε «Εκτύπωση εικόνας CMYK». Στην περίπτωση αυτή, οι τονικές χρωματικές διαβαθμίσεις της εικόνας θα αποτυπωθούν ως μικρές κουκίδες (raster), οι οποίες θα είναι ορατές μόνο όταν η εκτυπωμένη περιοχή έρχεται πολύ κοντά στα μάτια σας. Επιλέγοντας «Εκτύπωση εικόνας CMYK», επιλέγετε αυτόματα μια τετράχρωμη εκτύπωση με τη χρήση των βασικών χρωμάτων CMYK, τα οποία όταν συνδυαστούν μεταξύ τους μπορούν να παράγουν όλους τους δυνατούς χρωματισμούς . Η «φωτογραφική» εκτύπωση είναι αποτέλεσμα μιας CMYK εκτύπωσης. Υπάρχει και η δυνατότητα μονοχρωματικής φωτογραφικής εκτύπωσης στην οποία θα πρέπει να επιλέξετε ως αριθμό χρωμάτων εκτύπωσης, το ένα χρώμα, και το εκτυπωτικό αποτέλεσμα θα είναι η αποτύπωση μιας μονόχρωμης εικόνας η οποία θα σχηματίζεται από τις τονικές διαβαθμίσεις του επιλεγόμενου χρώματος.
Το ματ μελάνι αποτελεί ένα πρόσθετο υλικό, το οποίο αναμειγνύεται με το χρώμα pantone ή CMYK, προκειμένου να αποδώσει μια ματ υφή στο σημεία εφαρμογής του. Εφόσον χρησιμοποιήσετε ματ μελάνι, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το πλαστικό υλικό χάνει τη φυσική του γυαλάδα και στιλπνότητα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Το χρώμα υλικού είναι διαφορετικό από το χρώμα εκτύπωσης: στο χρώμα υλικού, το μελάνι χρησιμοποιείται κατά τη διαδικασία παραγωγής του υλικού και έτσι χρωματίζεται ομοιόμορφα η εσωτερική και εξωτερική πλευρά της πλαστικής τσάντας. Το χρώμα εκτύπωσης είναι μελάνι PANTONE ή CMYK που χρησιμοποιείται μετά την παραγωγή του πλαστικού υλικού προκειμένου να τυπωθούν στοιχεία επάνω σε αυτό, όπως λογότυπα και διευθύνσεις.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Το κόστος της τσάντας επηρεάζεται από: 1. Το συνολικό αριθμό των χρωμάτων που θα εκτυπωθούν, 2. Την έκταση που καταλαμβάνουν τα χρώματα αυτά επάνω στην τσάντα, 3. Η χρήση ή όχι ματ μελανιού (η χρήση του ματ μελανιού αυξάνει την τελική τιμή της πλαστικής τσάντας)

ΜΟΝΗ ΤΑΙΝΙΑ
Στην αναδίπλωση της πλαστικής τσάντας web shop υπάρχει μια μόνο σειρά με αυτοκόλλητη ταινία μιας χρήσης. Όταν αφαιρεθεί η προστατευτική μεμβράνη από την αυτοκόλλητη ταινία και η κορυφή της τσάντας ασφαλίσει, η τσάντα δεν μπορεί να ξανανοίξει.

ΔΙΠΛΗ ΤΑΙΝΙΑ
Στην αναδίπλωση της πλαστικής τσάντας web shop υπάρχουν δύο σειρές με αυτοκόλλητη ταινία μιας χρήσης. Όταν αφαιρεθεί η προστατευτική μεμβράνη από την αυτοκόλλητη ταινία και η κορυφή της τσάντας ασφαλίσει, η τσάντα δεν μπορεί να ξανανοίξει. Ο πελάτης, αφού παραλάβει την τσάντα, σκίζει την κορυφή της, η τσάντα ανοίγει και μπορεί να την αποστείλει εκ νέου, χρησιμοποιώντας πλέον τη δεύτερη αυτοκόλλητη ταινία μιας χρήσης.
Επιλέξτε τη διπλή αυτοκόλλητη ταινία σε περίπτωση που επιθυμείτε να διευκολύνετε επιστροφές προϊόντων ή σε περίπτωση που το είδος που εμπορεύεστε απαιτεί συνεχείς συνδιαλλαγές με τον πελάτη.

Η ποσότητα της παραγγελίας σας επηρεάζει και την τιμή της τελικής προσφοράς μας. Σε γενικές γραμμές, οι μεγαλύτερες ποσότητες παραγγελιών οδηγούν σε μικρότερη τιμή μονάδας. Σε περίπτωση που οι προτεινόμενες ποσότητες της Multibags δε σας ικανοποιούν, δηλώστε εσείς την ποσότητα που σας ενδιαφέρει και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, αφού εξετάσουμε το αίτημά σας.

[image_mapper id=”9″]

Συνθέστε τη δική σας

Πλαστική τσάντα

web shop

[dhvc_form id=”3105″]