ΤΣΑΝΤΕΣ

NON WOOVEN

λογότυπο Multibags σε μαύρο χρώμα

Αδιάβροχες, ανθεκτικές & φιλικές στο περιβάλλον!

ΧΡΗΣΤΙΚΗ ΠΟΛΛΑΠΛΟΤΗΤΑ

Οι non wooven τσάντες της Multibags μπορούν να εξυπηρετήσουν πολλαπλούς σκοπούς: εύκολη μεταφορά-αποθήκευση προϊόντων, αισθητική αρτιότητα και ανθεκτικότητα στη χρήση. Η ύπαρξη πιέτας στη βάση και στο πάλι, επιτρέπει την αναδίπλωση της τσάντας, την έξυπνη εκμετάλλευση όλων των δυνατοτήτων αποθήκευσης της τσάντας ενώ οι ισχυρές ραφές στο πλάι και στις λαβές εγγυώνται την ασφάλεια των προϊόντων κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. Χρησιμοποιήστε αυτές τις τσάντες, όταν θέλετε να αυξήσετε τη σταθερότητα του μέσου αποθήκευσης, τη μείωση της κίνησης των προϊόντων μέσα στη συσκευασία και την ελαχιστοποίηση της πιθανότητα φθοράς ή θραύσης των συσκευασμένων προϊόντων.

ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Στη Multibags σας δίνεται η δυνατότητα να εκτυπώσετε το 100% της non wooven τσάντας με τα χρώματα της αρεσκείας σας ή να εφαρμόσετε φωτογραφική εκτύπωση υψηλής ευκρίνειας και πιστότητας. Εκτυπώστε το λογότυπο της επιχείρησής σας, συνδυάστε βερνίκια επίστρωσης, χρώματα και εικόνες, απόλυτα προσωποποιώντας το εικαστικό της τσάντας σας στις ανάγκες της επιχείρησής σας! Επιπλέον, στις non wooven τσάντες μπορείτε να καθορίσετε τις διαστάσεις που ικανοποιούν τις δικές σας απαιτήσεις.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Οι non wooven τσάντες της Multibags είναι φιλικές προς το περιβάλλον, καθώς όλα τα υλικά κατασκευής τους  είναι 100% ανακυκλώσιμα.

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις τσάντες non wooven,

εφόσον επιθυμείτε να παραγγείλετε τις δικές σας!

[image_mapper id=”11″]