ΧΑΡΤΙΝΟΙ ΣΑΚΟΙ ΣΤΡΙΦΤΗΣ ΛΑΒΗΣ (p-bags)

ΜΕ ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΗ ΚΟΡΥΦΗΣ & ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΤΩ ΠΙΕΤΑ

Ευχρηστία, καινοτομία & ανθεκτικότητα!

λογότυπο Multibags σε μαύρο χρώμα

ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

Οι χάρτινες τσάντες-σάκοι p-bags που παράγει η Multibags κατασκευάζονται από λευκό ή καφέ χαρτί kraft, και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές στη χρήση. Η εσωτερική αναδίπλωση στην κορυφή της τσάντας προσδίδει στιβαρότητα στην κατασκευή, λείανση των όψεων και ακρίβεια στις οριζόντιες άκρες. Οι χάρτινες τσάντες p-bags, λόγω του πλήθους των διαστάσεών τους, μπορούν να καλύψουν μία ευρεία γκάμα επιχειρήσεων και να ικανοποιήσουν διαφορετικές ανάγκες συσκευασίας.

KAINOTOMIA

Στις μακροχρόνιες δοκιμές του Τμήματος Παραγωγής της Multibags, που στοχεύουν στην παρουσίαση πρακτικών και κοινοτομων προϊόντων, συνδυάστηκαν διαφορετικοί παραδοσιακοί τύποι χάρτινων τσαντών, όπως οι χάρτινοι σάκοι συσκευασίας άλευρων και οι κλασικές χάρτινες τσάντες στριφτής λαβής. Ως αποτέλεσμα, οι χάρτινες τσάντες pbags της Multibags, που ενσωματώνουν την πρακτικότητα στη χρήση (μικρότερος όγκος μεταφοράς από τους πελάτες), τη στιβαρότητα και ακρίβεια κατασκευής, αλλά και το χαμηλό κόστος παραγωγής τους.

ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ

Με δυνατότητα παραγωγής σε λευκό ή καφέ οικολογικό κραφτ χαρτί και εκτύπωσης με 100% καλυπτικότητα στις εξωτερικές επιφάνειες των τσαντών, αλλά και επιλογή στο χρώμα των λαβών και στην εφαρμογή μεταλλοτυπιών, οι χάρτινες τσάντες pbags μπορούν να ακολουθήσουν το visual branding της δικής σας επιχείρησης.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

1

Ανθεκτικές κολλήσεις

Οι περιορισμένες περιοχές κολλήσεων, οι οποίες εντοπίζονται στα πλαϊνά του σάκου, αλλά και η ενιαία κάτω πιέτα που σχηματίζει τον πάτο, εγγυώνται την ανθεκτικότητα χρήσης των p-bags. 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

2

Εσωτερική αναδίπλωση κορυφής

Η εσωτερική αναδίπλωση του χαρτιού στο επάνω μέρος των τσαντών ενισχύουν την αντοχή τους, υπογραμμίζουν το καλαίσθητο αποτέλεσμα, αλλά και λειτουργούν ως μέσο ακριβούς τελειώματος στις όψεις των τσαντών. Παράλληλα, δημιουργούν επιπλέον επιφάνεια για την εκτύπωση στοιχείων (διευθύνσεις, μηνύματα, social media κ.τ.λ.), προκειμένου να διατηρηθεί minimal το σχέδιο των όψεων.

χάρτινος σάκος P-Bag

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

3

Δυνατότητα παραμετροποίησης

Ο τρόπος παραγωγής των pbags επιτρέπει την απόλυτη παραμετροποίηση των επιμέρους χαρακτηριστικών τους: δυνατότητα εκτύπωσης με 100% κάλυψη στις εξωτερικές όψεις, αλλά και στην εσωτερική αναδίπλωση, δυνατότητα αλλαγής στο χρώμα της λαβής ή επιλογή λαβής με βαμβακερή επικάλυψη. Επιπλέον, σε πολλές διαστάσεις μπορεί να εφαρμοστεί μεταλλοτυπία. Για να ενημερωθείτε περισσότερο για τα φινιρίσματα των χάρτινων σάκων p-bags της Multibags, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

multibags logo σε άσπρο χρώμα
χάρτινος σάκος P-Bag

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

4

Δυνατότητα επιλογής υλικού

H Multibags μπορεί να παράξει τους χάρτινους σάκους p-bags με στριφτή λαβή, τόσο σε λευκό, όσο και καφέ οικολογικό χαρτί κράφτ. Το βάρος του χαρτιού εξαρτάται από τη διάσταση που θα επιλέξετε και κυμαίνεται από τα 80 gsm (για τις τσάντες μικρών διαστάσεων) έως τα 100 gsm (για τις μεγαλύτερες διαστάσεις).