Τρόποι αποστολής

Τα προϊόντα της Multibags αποστέλλονται ΔΩΡΕΑΝ* μέσω μεταφορικής εταιρίας στο χώρο σας, σε όλη τη νησιωτική και ηπειρωτική Ελλάδα, τηρουμένων των ελάχιστων ποσοτήτων παραγγελίας, όταν πρόκειται για αποστολή ετοιμοπαράδοτων προϊόντων από το ηλεκτρονικό κατάστημα και δίχως κάποιου περιορισμού ποσότητας, όταν πρόκειται για αποστολή προϊόντων κατόπιν ειδικής παραγγελίας (προϊόντα που προκύπτουν από τις κατηγορίες «δημιουργήστε τη δική σας τσάντα»).
Τα προϊόντα της Multibags αποστέλλονται στη διεύθυνση του πελάτη ή μπορούν να καταμερίζονται σε διαφορετικούς τόπους παράδοσης, οι οποίοι θα πρέπει να οριστούν ως σχόλιο κατά την υποβολή της παραγγελίας. Σε όλες τις περιπτώσεις, η επιθυμητή διεύθυνση αποστολής των προϊόντων αναφέρεται σε ισόγειο χώρο, εκτός και αν έχει συμφωνηθεί διαφορετικά.
Τα προϊόντα της Multibags αποστέλλονται στη διεύθυνση του πελάτη, είτε αυτή είναι εντός Ελλάδας, είτε εκτός Ελλάδας (κατόπιν συνεννόησης).

1. Αποστολή σε Ελλάδα

Προσπαθούμε πάντα να εξασφαλίσουμε την ασφαλή και άμεση αποστολή των προϊόντων, με παράδοση εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

*Προσφέρουμε Δωρεάν Μεταφορικά εφόσον έχει πραγματοποιηθεί αγορά προϊόντων ίση ή μεγαλύτερη από την ελάχιστη ποσότητα διάθεσης:
Παραδόσεις Ηπειρωτικής Ελλάδος: Ένα (1) κιβώτιο
Παραδόσεις Νησιωτικής Ελλάδος: Δύο (2) κιβώτια**

**Παρατήρηση: Σε περίπτωση αγοράς ενός μόνο κιβωτίου, θα υπάρξει χρέωση μεταφορικών 5 €.
Οι προαναφερθείσες ποσότητες αφορούν στη συνολική παραγγελία του πελάτη με επιλογή οποιωνδήποτε προϊόντων.

2. Αποστολή στο Εξωτερικό 

Η αποστολή παραγγελιών στο εξωτερικό θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη για τον χρόνο παράδοσης και τα έξοδα αποστολής.