Υπηρεσίες σχεδίου

Το Δημιουργικό Τμήμα της Multibags αναλαμβάνει με συνέπεια, αμεσότητα και σεβασμό στη φιλοσοφία του κάθε πελάτη το δημιουργικό σχεδιασμό της κάθε  χάρτινης ή πλαστικής τσάντας.

ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Οι υπηρεσίες σχεδίου, συμπεριλαμβανόμενων των προσαρμογών ήδη υπαρχουσών μακετών, αλλά και η δημιουργία καινούριων εικαστικών προσεγγίσεων σε κάθε πελάτη παρέχονται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και ξεκινούν αμέσως μετά τη συμφωνία των διαστάσεων και το είδος της τσάντας.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & ΣΕΒΑΣΜΟΣ

Το Δημιουργικό Τμήμα της Multibags στελεχώνεται από μια ομάδα υψηλά εξειδικευμένων ατόμων στον τομέα των γραφικών Τεχνών, με εμπειρία επάνω στην παρακολούθηση των σύγχρονων  εικαστικών τάσεων και διαθέσεων, με αποτέλεσμα οι μακέτες που προτείνονται στον κάθε πελάτη να χαρακτηρίζονται από πρωτοτυπία, υψηλή αισθητική και μοναδικότητα. Το Δημιουργικό Τμήμα της Multibags βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τον πελάτη, προκειμένου να μπορέσει να μυηθεί στη φιλοσοφία του κάθε καταστήματος, να κατανοήσει το κοινό στο οποίο απευθύνεται, ώστε να αναπτύξει μια σειρά από εικαστικές προτάσεις οι οποίες σέβονται τη φιλοσοφία που κάθε καταστήματος και εναρμονίζονται απόλυτα με αυτή.

ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ

Εφόσον κάποιο κατάστημα ενδιαφέρεται για επανεκτύπωση της ίδιας τσάντας, το Δημιουργικό Τμήμα της Multibags αναλαμβάνει εντελώς δωρεάν  την προσαρμογή του εικαστικού μέρους της υπάρχουσας τσάντας στις νέες προδιαγραφές (π.χ. διαστάσεις, τύπος χαρτιού κ.τ.λ.) ακόμη και όταν δεν προϋπάρχει σε ηλεκτρονική μορφή η μακέτα της τσάντας.

λογότυπο multibags σε μαύρο χρώμα