ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ 

ΜΕ ΛΑΒΗ ΧΟΥΦΤΑ

λογότυπο Multibags σε μαύρο χρώμα

ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

Οι χάρτινες τσάντες με λαβή τύπου χούφτα που παράγει η Multibags κατασκευάζονται από ανθεκτικό χαρτί kraft, σε λευκό ή καφέ οικολογικό χρώμα. Χάρη στο συνδυασμό απαράμιλλης ποιότητας και ανθεκτικτότητας, οι χάρτινες τσάντες της Multibags ενδείνκυνται για συσκευασία μικρών και μεσαίων αντικειμένων, και μπορούν να υιοθετηθούν από κάθε κλάδο επιχειρηματικότητας.

ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΧΡΗΣΗΣ

Χάρη στην ευελιξία παραγωγής διάφορων μεγεθών, Οι χάρτινες τσάντες με λαβή τύπου χούφτα μπορούν να αποτελέσουν ιδανική λύση συσκευασίας για διαφορετικούς επιχειρηματικούς κλάδους, από φαρμακεία και είδη αξεσουάρ, μέχρι καταστήματα εστίασης και ψιλικών.

ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ

Με δυνατότητα παραγωγής σε λευκό ή καφέ οικολογικό κραφτ χαρτί και εκτύπωσης με 100% καλυπτικότητα στις εξωτερικές επιφάνειες των τσαντών (μέχρι 7 χρώματα εκτύπωσης), οι χάρτινες τσάντες με λαβή τύπου χούφτα μπορούν να ακολουθήσουν και να εναρμονιστούν το visual branding της δικής σας επιχείρησης.

Πρακτικές και ανθεκτικές λαβές

τύπου “χούφτα”, με εσωτερική χάρτινη ενίσχυση στην περιοχή των λαβών

Ευκολία στη μεταφορά και το σφράγισμα

Οι χάρτινες τσάντες με ενισχυμένη λαβή τύπου χούφτα είναι εξαιρετικά εύκολες στη μεταφορά τους, ενώ δεν πιέζουν ή πληγώνουν τα χέρια στη μεταφορά τους. Οι μη αποσπώμενες die cut λαβές επιτρέπουν το δίπλωμά τους προς τα επάνω και έτσι οι τσάντες σφραγίζουν και δεν ανοίγουν όταν τις ακουμπάτε σε κάποια επιφάνεια.

Πλήθος διαστάσεων και επιλογών παραμετροποίησης

Οι χάρτινες τσάντες με ενισχυμένη λαβή τύπου χούφτα κατασκευάζονται από ανθεκτικό χαρτί kraft (λευκό ή καφέ οικολογικό), σε διαφορετικά βάρη, ξεκινώντας από 50gsm έως και 90 gsm. Διατίθενται σε πληθώρα διαστάσεων, από 22+12/27,5 εκ. (μήκος+πιέτα/ύψος) έως 30+12/42 εκ. καθιστώντας τις τσάντες αυτές ιδανικές για κάθε χρήση, σε κάθε επιχειρηματικό κλάδο. Η φλεξογραφική εκτύπωση (έως 7 χρώματα) και η δυνατότητα εκτύπωσης στο 100% των εξωτερικών επιφανειών των τσαντών προσφέρει μία εξαιρετική επιλογή απόλυτης παραμετροποίησης της visual identity των τσαντών σας.

Take-away

Οι χάρτινες τσάντες με λαβή τύπου “χούφτα” και η μεγάλη τους πιέτα, αποτελούν μία ιδανική λύση για τον κλάδο της εστίασης, καθώς μπορούν να μεταφέρουν με ευκολία containers φαγητού και βάσεις για καφέ. Το χαρτί που χρησιμοποιεί η Multibags είναι πιστοποιημένο για την ασφάλειά του στην επαφή με τρόφημα.