λογότυπο Multibags

FAQs

Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Πώς υποβάλω την παραγγελία μου;

Η MULTIBAGS σας παρέχει τρεις τρόπους για να παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε:
1. Μέσω της ίδιας της ιστοσελίδας www.multibags.com, αφού έχει προηγηθεί η εγγραφή σας, προσθέτοντας το προϊόν που σας ενδιαφέρει στο καλάθι αγοράς.
2. Μέσω τηλεφώνου, καλώντας στο 23210 55035, δηλώνοντας το προϊόν που σας ενδιαφέρει και τα πλήρη στοιχεία σας. Σας ενημερώνουμε ότι οι τηλεφωνικές παραγγελίες πραγματοποιούνται καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) από τις 9.00 το πρωί έως και τις 17.00 το απόγευμα.
3. Μέσω e-mail, προωθώντας στο μήνυμά σας τον κωδικό του προϊόντος που σας ενδιαφέρει, καθώς και τα πλήρη στοιχεία τιμολόγησης (εφόσον πρόκειται για επιχείρηση).

Σε πόσες ημέρες θα παραλάβω τις τσάντες που έχω παραγγείλει;

Εφόσον η παραγγελία σας αναφέρεται σε προϊόν που υπάρχει σε παρακαταθήκη e-shop, θα παραλάβετε την παραγγελία σας από μία (1) έως τέσσερις (4) εργάσιμες ημέρες για αποστολές εντός Ελλάδας.
Εφόσον η παραγγελία σας αναφέρεται σε ειδική παραγγελία προϊόντος εκτός ετοιμοπαράδοτων e-shop, οι μέσοι χρόνοι παράδοσης των εμπορευμάτων παρουσιάζονται παρακάτω:
1. Πλαστικές τσάντες: 30 ημέρες (με απόκλιση ± 5 ημέρες)
2. Χάρτινες τσάντες στριφτής ή πλακέ λαβής: 45 ημέρες (με απόκλιση ± 5 ημέρες)
3. Χάρτινες τσάντες πολυτελείας: 65 ημέρες (με απόκλιση ±5 ημέρες). Σε εξαιρετικές περιπτώσεις όπου στη χάρτινη τσάντα πολυτελείας δεν εφαρμόζονται φινιρίσματα και η ποσότητα παραγγελίας δεν ξεπερνά τα 1.000 τεμάχια, η αποστολή των εμπορευμάτων μπορεί να περιοριστεί σε 30 ημέρες (με απόκλιση ±5 ημέρες).

Πώς μπορώ να επιστρέψω μια παραγγελία;

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα, και εφόσον αναλάβετε το κόστος των μεταφορικών. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε (χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους) και συνοδεύονται από το αντίστοιχο παραστατικό. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα γίνει σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε και σε χρονικό διάστημα εντός τριάντα (30) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο team@multibags.com ή στο 23210 55035, προκειμένου να σας υποδείξουμε τη διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα υπό επιστροφή προϊόντα. Εναλλακτικά, μέσω του λογαριασμού σας στο multibags.gr και εντός 14 ημερών από τη στιγμή επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας μπορείτε να υποβάλετε αίτημα επιστροφής, απλά πιέζοντας το σχετικό εικονίδιο, στην ενότητα “οι παραγγελίες μου”, αφού πρώτα έχετε επιλέξει τη σχετική παραγγελία.

Τι συμβαίνει σε περίπτωση αυξομείωσης των τιμών;

Τη στιγμή που επιβεβαιώνετε την παραγγελία σας, η αγορά σας έχει πραγματοποιηθεί. Οποιαδήποτε μεταβολή της τιμής από την στιγμή εκείνη και μετά, βάσει του ισχύοντος εμπορικού δικαίου δε μπορεί να ωφελήσει ή να επιβαρύνει έναν πελάτη.

Πόσο θα κοστίσουν οι τσάντες μου;

Το κόστος των ετοιμοπαράδοτων προϊόντων αναγράφεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Multibags. Το κόστος των ειδικών παραγγελιών για τα μη ετοιμοπαράδοτα προϊόντα διαμορφώνεται ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του προϊόντος, το οποίο μας ζητάτε να κατασκευάσουμε.
Σε γενικές γραμμές, το κόστος κατασκευής χάρτινων τσαντών στριφτής και πλακέ λαβής εξαρτάται από την ποσότητα της παραγγελίας, το είδος του χαρτιού (το καφέ οικολογικό χαρτί είναι ελάχιστα πιο οικονομικό από το λευκό), τη διάσταση και τον αριθμό των χρωμάτων.
Το κόστος κατασκευής των πλαστικών τσαντών εξαρτάται από την ποσότητα της παραγγελίας, το είδος του πρωτογενούς υλικού (το LDPE είναι συνήθως πιο ακριβό από το HDPE), τον αριθμό χρωμάτων εκτύπωσης, την τοποθέτησή τους στο δημιουργικό, το μέγεθος των τσαντών και το είδος τους.
Το κόστος κατασκευής των χάρτινων τσαντών πολυτελείας εξαρτάται από την ποσότητα της παραγγελίας, τη διάσταση των τσαντών, το είδος του χαρτιού, τον αριθμό των χρωμάτων και τη πλήθος των φινιρισμάτων που θα χρησιμοποιηθούν.

Θα χρεωθώ για τη δημιουργία του εικαστικού των τσαντών μου;

Όχι. Εφόσον δώσετε στη Multibags εντολή παραγωγής τσαντών, ο εικαστικός σχεδιασμός της παραγγελίας σας προσφέρεται εντελώς δωρεάν.

Μπορώ να γνωρίζω πριν παραγγείλω την τελική εμφάνιση των τσαντών μου;

Πριν την έναρξη της διαδικασίας παραγωγής, ο πελάτης ελέγχει και υπογράφει μεταξύ άλλων και τα σχέδια που αποτυπώνουν grosso modo την εμφάνιση του τελικού προϊόντος, με αναγραφόμενους τους κωδικούς των χρωμάτων PANTONE που θα χρησιμοποιηθούν. Η απόδοση των χρωμάτων PANTONE επάνω σε τσάντες που δε φέρουν πλαστικοποίηση είναι πανομοιότυπη με το αντίστοιχο χρώμα στην παλέτα χρωμάτων της PANTONE (και όχι σε απλή συμβατική εκτύπωση ή σε οθόνη Η/Υ, που συνήθως τα χρώματα παρουσιάζουν αλλοιώσεις). Η εφαρμογή πλαστικοποίησης επάνω σε τσάντες αλλοιώνει ελαφρώς την απόδοση των χρωμάτων (η ματ πλαστικοποίηση κάνει τα χρώματα πιο μουντά, ενώ η γυαλιστερή πλαστικοποίηση πιο έντονα).
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να γνωρίζετε ακριβώς το τελικό αποτέλεσμα, υπάρχει η περίπτωση παραγγελίας δείγματος παραγωγής, το κόστος του οποίου επιβαρύνει τον πελάτη, ανεξάρτητα της συνέχειας ή διακοπής της τελικής παραγγελίας.

Τι είδους τσάντα να διαλέξω; Χάρτινη ή πλαστική;

Ανάλογα με το είδος της επιχείρησης και τις πραγματικές ανάγκες αυτής καθορίζεται η επιλογή χάρτινης ή πλαστικής τσάντας. Μέσω της ενότητας «ΧΡΗΣΕΙΣ» στην ιστοσελίδα της Multibags, σας παρέχεται η δυνατότητα να ενημερωθείτε για τα προϊόντα που ενδείκνυνται για εσάς.
Εναλλακτικά, μπορείτε να καλέσετε την ομάδα της Multibags στο τηλέφωνο 23210 55035 προκειμένου να προσεγγίσουμε εξατομικευμένα τις δικές σας ανάγκες και να συναποφασίσουμε για το είδος των τσαντών που πραγματικά χρειάζεστε.

Ποιες είναι οι χρεώσεις για την αποστολή της παραγγελίας μου;

Η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση εφόσον έχει πραγματοποιηθεί αγορά προϊόντων ίση ή μεγαλύτερη από την ελάχιστη ποσότητα διάθεσης:
Παραδόσεις Ηπειρωτικής Ελλάδος: Ένα (1) κιβώτιο
Παραδόσεις Νησιωτικής Ελλάδος: Δύο (2) κιβώτια*
* Παρατήρηση: Σε περίπτωση αγοράς ενός μόνο κιβωτίου, θα υπάρξει χρέωση μεταφορικών 5 €

Τι είδους πληρωμών δέχεστε;

Η εξόφληση των παραγγελιών σας μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω κατάθεσης σε Τραπεζικό Λογαριασμό.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Πως μπορώ να ακυρώσω μια παραγγελία μου;

Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 23210 55035 ή να μας αποστείλετε e-mail στοteam@multibags.com
Παρακαλούμε συμβουλευτείτε τον παρακάτω πίνακα προκειμένου να δείτε μέχρι πότε μπορείτε να προβείτε σε ακύρωση της παραγγελίας σας βάσει της ημέρας και της ώρας που πραγματοποιήθηκε.

Ποια είναι τα έξοδα αποστολής όταν επιστρέφω ένα προϊόν;

Στην περίπτωση επιστροφής, επιβαρύνεστε με το παρακάτω κόστος επιστροφής των προϊόντων:
Για την Ηπειρωτική Ελλάδα: 5€ ανά κιβώτιο
Για τη Νησιωτική Ελλάδα: 6€ ανά κιβώτιο

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Είναι οι τσάντες της Multibags ανθεκτικές;

Ακολουθώντας υψηλές προδιαγραφές ποιότητας, οι χάρτινες και πλαστικές τσάντες της Multibags είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές για τη χρήση όπου προορίζονται.
Οι χάρτινες τσάντες πλακέ και στριφτής λαβής μπορούν να αντέξουν μέγιστο βάρος έως και 25 κιλά.
Οι πλαστικές τσάντες μεσαίου μεγέθους μπορούν να αντέξουν μέγιστο βάρος έως και 15 κιλά.
Η ανθεκτικότητα των χάρτινων τσαντών πολυτελείας εξαρτάται από το είδος του χαρτιού, την ύπαρξη ή όχι πλαστικοποίησης (που προσδίδει σταθερότητα στην τσάντα), τα διάφορα φινιρίσματα (π.χ. εσωτερικές αναδιπλώσεις, ενίσχυση βάσης κ.τ.λ), καθώς και από το φινίρισμα της λαβής (π.χ. ύπαρξη ή όχι eyelets, εσωτερικής κόλλησης κ.ά)

Είναι τα προϊόντα σας οικολογικά;

Όλα τα προϊόντα της Multibags κατασκευάζονται βάσει των διεθνών κανονισμών για την προστασία του περιβάλλοντος και της ενίσχυσης της ελεγχόμενης υλοτομίας (για την περίπτωση των χάρτινων τσαντών), και είναι 100% ανακυκλώσιμα.

Αναπάντητες ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας