ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ

ΣΤΡΙΦΤΗΣ ΛΑΦΗΣ

ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΗ

Οι χάρτινες τσάντες στριφτής λαβής της Multibags κατασκευάζονται από παρθένο λευκό χαρτί kraft, ενώ οι στριφτές λαβές είναι κολλημένες εσωτερικά.
Οι χάρτινες τσάντες στριφτής λαβής ενδείκνυνται για χρήση σε κάθε κατάστημα, ενώ η χαμηλή τιμή τους και η υψηλή τους ποιότητα δικαιολογούν την καθιέρωσή τους
ως την πλέον κινήσιμη λύση συσκευασίας.

ΥΛΙΚΟ: Παρθένο λευκό κραφτ χαρτί 80-110gsm (ανάλογα με τη διάσταση)
ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (Μήκος + πιέτα / ύψος):
18+8/23 εκ.
18+8/33 εκ.
26+12/31 εκ.
32+12/41 εκ.
41+12/41 εκ.
46+16/49 εκ.

ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ: Κατόπιν παραγγελίας, οι χάρτινες τσάντες μπορούν να παραμετροποιηθούν,
με εκτύπωση (εσωτερική ή εξωτερική) έως 7 χρωμάτων, η οποία μπορεί να καλύπτει έως το 100% των επιφανειών.
Ως επιπλέον φινιρίσματα, μπορούν να προστεθούν μεταλλοτυπίες, λαβές με βαμβακερή επικάλυψη, αλλά και λευκό χαρτόνι εσωτερικής ενίσχυσης του πάτου.

Best selling χάρτινες τσάντες στριφτής λαβής

Οι περισσότεροι πελάτες μας επιλέγουν τα παρακάτω προϊόντα:

ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ

ΠΛΑΚΕ ΛΑΒΗΣ

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΪΝΗ ΠΙΕΤΑ

Χάρτινες τσάντες πλακέ λαβής, κατασκευασμένες από οικολογικό χαρτί kraft σε φυσικό καφέ χρώμα, ιδανικές για επαφή με τρόφιμα. Η απουσία λευκαντικών στοιχείων στην ύλη του χαρτιού υπογραμμίζει τον οικολογικό χαρακτήρα της τσάντας, ο οποίος ενδείκνυται για χρήση στον τομέα της εστίασης. Η καταλληλότητα για τη χρήση της τσάντας αυτής στον κλάδο της εστίασης ενισχύεται από τη μεγάλη πιέτα της τσάντας, η οποία επιτρέπει την τοποθέτηση συσκευασιών και διπλών βάσεων καφέ, που παραδοσιακά χρησιμοποιούνται από εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, take-away κ.τ.λ.

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

Σας απαλλάσσουμε πλήρως από το κόστος αποστολής και μεταφοράς των προϊόντων σας, είτε η παραγγελία σας αφορά ετοιμοπαράδοτα είδη του e-shop, είτε είδη που παρείχθησαν κατά παραγγελία.

ΔΩΡΕΑΝ δημιουργικό

Το γραφιστικό Τμήμα της Multibags αναλαμβάνει δωρέαν το σχεδιασμό της μακέτας, της λογοτύπησης και του visual branding του καταστήματός σας.

ΔΩΡΕΑΝ κλισέ

Εφόσον επιλέξετε να συνεργαστείτε μαζί μας, σας απαλλάσσουμε από το σημαντικό κόστος της παραγωγής των φωτοπολυμερικών λάστιχων εκτύπωσης (κλισέ) για όλες τις χάρτινες τσάντες.

gs1
Promotional label of FSC
tuv1
tuv2