ΧΑΡΤΙΝA KOYTIA

take-away

Από καφέ οικολογικό χαρτί κραφτ, με εσωτερική πλαστικοποίηση

Με μια ματιά

 ΟΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΧΑΡΤΙΝΩΝ ΚΟΥΤΙΩΝ TAKE-AWAY
Χαρτί κραφτ

Τα χάρτινα κουτιά take-away που παράγει η Multibags κατασκευάζονται από εξαιρετικής ποιότητας καφέ κραφτ χαρτί, με glazed εξωτερική επίχριση. Το glazed κραφτ χαρτί που χρησιμοποιείται χαρακτηρίζεται ως η κορυφαία ποιότητα χαρτιού παγκοσμίως και προσθέτει στα κουτιά μία ελαφριά βελούδινη αίσθηση στην αφή.

Πιστοποιήσεις και ασφάλεια

Τα χάρτινα κουτιά take-away που παράγει η Multibags κατασκευάζονται από χαρτί κραφτ που φέρει την πιστοποίηση FSC, η οποία προωθεί την υπεύθυνη διαχείριση των παγκόσμιων δασών και χρησιμοποιείται ως διεθνική περιβαλλοντική πολιτική. Είναι κατάλληλα για επαφή με τρόφιμα (ζεστά, κρύα και παγωμένα), καθώς κατασκευάζονται από παρθένο υλικό, χωρίς προσμίξεις επιβλαβών υλικών.

Εσωτερική πλαστικοποίηση

Τα χάρτινα κουτιά που παράγει η Multibags φέρουν πλαστικοποίηση στο εσωτερικό τους μέρος, καθιστώντας τα απόλυτα ανθεκτικά σε υγρασία, λίπος και υδρατμούς. Το υλικό πλαστικοποίησης είναι κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα.

Ευκολία και οικονομία

Τα χάρτινα κουτιά που παράγει η Multibags αποτελούν μία εξαιρετικά οικονομική λύση συσκευασίας, καθώς περιορίζουν τη χρήση παρελκόμενων ειδών (π.χ. καπάκια συσκευασίας), χάρη στην κατασκευή τους, η οποία επιτρέπει το εύκολο κλείσιμό τους και την ασφαλή μεταφορά τους.

ΔΙΑΘΕΣΙΜA ΣΤΟ ESHOP

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΧΑΡΤΙΝΩΝ ΚΟΥΤΙΩΝ TAKE-AWAY

Πέρα από τα κουτιά που διατίθενται ετοιμοπαράδοτα σε δύο διαστάσεις, μπορείτε να επιλέξετε και από τις ακόλουθες διαστάσεις, οι οποίες παράγονται κατόπιν αιτήματος:

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:

ΒΑΣΗ: 11×9 εκ. ΚΟΡΥΦΗ: 11×13 εκ. ΥΨΟΣ: 6,5 εκ.
ΒΑΣΗ: 9×17 εκ. ΚΟΡΥΦΗ: 11×18,5 εκ. ΥΨΟΣ: 6 εκ.
ΒΑΣΗ: 12×15 εκ. ΚΟΡΥΦΗ: 13,5×17 εκ. ΥΨΟΣ: 5 εκ.
ΒΑΣΗ: 14×19,5 εκ. ΚΟΡΥΦΗ: 16×21 εκ. ΥΨΟΣ: 6 εκ.
ΒΑΣΗ: 14×20 εκ. ΚΟΡΥΦΗ: 16,5×22 εκ. ΥΨΟΣ: 9 εκ.

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

Σας απαλλάσσουμε πλήρως από το κόστος αποστολής και μεταφοράς των προϊόντων σας, είτε η παραγγελία σας αφορά ετοιμοπαράδοτα είδη του e-shop, είτε είδη που παρείχθησαν κατά παραγγελία.

ΔΩΡΕΑΝ δημιουργικό

Το γραφιστικό Τμήμα της Multibags αναλαμβάνει δωρέαν το σχεδιασμό της μακέτας, της λογοτύπησης και του visual branding του καταστήματός σας.

ΔΩΡΕΑΝ κλισέ

Εφόσον επιλέξετε να συνεργαστείτε μαζί μας, σας απαλλάσσουμε από το σημαντικό κόστος της παραγωγής των φωτοπολυμερικών λάστιχων εκτύπωσης (κλισέ) για όλες τις χάρτινες τσάντες.