ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ

σε σχήμα κουτί

ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

Οι χάρτινες τσάντες πολυτελείας σε σχήμα κουτι που παράγει η Multibags αποτελούν την ιδανική λύση πρωτότυπης συσκευασίας. Ενδείκνυνται για χρήση σε καταστήματα εστίασης, ένδυσης και αξεσουάρ. Ανθεκτικές και αξιόπιστες στη χρήση τους, οι χάρτινες τσάντες πολυτελείας σε σχήμα κουτί μπορούν να συνδυάσουν όλα τα φινιρίσματα των συμβατικών τσαντών πολυτελείας.

circle-dark-01

Πλεονεκτήματα

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΧΑΡΤΙΝΩΝ ΤΣΑΝΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΚΟΥΤΙ
Σχεδιασμός

Οι χάρτινες τσάντες πολυτελείας σε σχήμα κουτί αποτελούν έναν πρωτότυπο τρόπο συσκευασίας, καθώς συνδυάζουν τα χαρακτηριστικά μεταφοράς μίας κλασικής τσάντας πολυτελείας, με αυτά ενός πολυτελούς κουτιού δώρου.

Παραμετροποίηση

Οι χάρτινες τσάντες πολυτελείας σε σχήμα κουτί που παράγει η Multibags μπορούν να φέρουν όλα τα πολυτελή φινιρίσματα των κλασικών τσαντών πολυτελείας, ενώ παραμετροποιούνται απόλυτα για να ικανοποιήσουν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της κάθε επιχείρησης.

Ανθεκτικότητα

Οι χάρτινες τσάντες πολυτελείας σε σχήμα κουτί που κατασκευάζει η Multibags μπορούν να παραχθούν από στιβαρό χαρτί artpaper ή κραφτ, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος αστοχιών στη μεταφορά τους. Χάρη στις πλαϊνές εγκοπές, οι άκρες στα flap του καπακιού προσαρτώνται στο σώμα των τσαντών, εγγυώντας το αποτελεσματικό κλείσιμό τους.

Οικονομία

Η επιλογή παραγωγής χάρτινων τσαντών πολυτελείας σε σχήμα κουτί συμβάλλει στην εξοικονόμηση πόρων στην επιχείρησή σας, καθώς καταργεί ένα είδος συσκευασίας, το κουτί δώρου, και το συνδυάζει με την τσάντα μεταφοράς. Έτσι, δε χρειάζεται πλέον να συσκευάζετε τα προϊόντα σας μέσα σε κουτί δώρου και στη συνέχεια μέσα σε μία πολυτελή τσάντα μεταφοράς, καθώς οι χάρτινες τσάντες σε σχήμα κουτί της Multibags συνδυάζει όλα τα οφέλη των δύο αυτών μέσων συσκευασίας σε ένα μόλις προϊόν.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΧΑΡΤΙΝΩΝ ΤΣΑΝΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΚΟΥΤΙ

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Το χαρτί που χρησιμοποιείται για την κατασκευή των χάρτινων τσαντών πολυτελείας σε σχήμα κουτί μπορεί να είναι είτε κραφτ (λευκό, καφέ οικολογικό, σκούρο καφέ και μαύρο), στα 190gsm, είτε επιχρισμένο artpaper στα 160gsm.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ: Για τη παραγωγή των χάρτινων τσαντών πολυτελείας σε σχήμα κουτί εφαρμόζεται offset εκτύπωση και μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως και 7 χρώματα (PANTONE, CMYK και συνδυασμός αυτών), η καλυπτικότητα των οποίων μπορεί να φτάσει το 100% των εξωτερικών, αλλά και των εσωτερικών επιφανειών των τσαντών. Σε περίπτωση εσωτερικής εκτύπωσης υπάρχει η δυνατότητα για χρωματική κάλυψη του χαρτονιού ενίσχυσης πάτου και λαβών.

ΛΑΒΕΣ: Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής του τύπου των λαβών (κορδέλα ή κορδόνι), του υλικού κατασκευής τους (σατέν, βαμβακερό, συνθετικό), αλλά και του χρώματός τους.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: Η διάσταση των χάρτινων τσαντών πολυτελείας σε σχήμα κουτί ποικίλει, ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη. Το τελικό προϊόν παραδίδεται στον πελάτη στη διάσταση που επιθυμεί, χωρίς να ακολουθούνται περιορισμένες πρότυπες διαστάσεις.

ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΑ: Στις χάρτινες τσάντες πολυτελείας με σχήμα κουτιού μπορούν να εφαρμοστούν όλα τα φινιρίσματα των χάρτινων τσαντών πολυτελείας (πλαστικοποίηση, τοπικό βερνίκι, μεταλλοτυπία, αναγλυφοτυπία ολική ή μερική, μεταξοτυπία, spot uv, μεταλλικοί δακτύλιοι στις οπές των λαβών), ακροφύσια στις λαβές.

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

Σας απαλλάσσουμε πλήρως από το κόστος αποστολής και μεταφοράς των προϊόντων σας, είτε η παραγγελία σας αφορά ετοιμοπαράδοτα είδη του e-shop, είτε είδη που παρείχθησαν κατά παραγγελία.

ΔΩΡΕΑΝ δημιουργικό

Το γραφιστικό Τμήμα της Multibags αναλαμβάνει δωρέαν το σχεδιασμό της μακέτας, της λογοτύπησης και του visual branding του καταστήματός σας.

ΔΩΡΕΑΝ κλισέ

Εφόσον επιλέξετε να συνεργαστείτε μαζί μας, σας απαλλάσσουμε από το σημαντικό κόστος της παραγωγής των φωτοπολυμερικών λάστιχων εκτύπωσης (κλισέ) για όλες τις χάρτινες τσάντες.