ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ

με λαβή χούφτα

Από λευκό ή καφέ οικολογικό χαρτί κραφτ

Με μια ματιά

 ΟΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΧΑΡΤΙΝΩΝ ΤΣΑΝΤΩΝ ΣΤΡΙΦΤΗΣ ΛΑΒΗΣ
Χαρτί κραφτ

Οι χάρτινες τσάντες στριφτής λαβής που παράγει η Multibags κατασκευάζονται από εξαιρετικής ποιότητας κραφτ χαρτί, με glazed εξωτερική επίχριση. Το glazed κραφτ χαρτί που χρησιμοποιείται χαρακτηρίζεται ως η κορυφαία ποιότητα χαρτιού παγκοσμίως, καθώς διασφαλίζει την άριστη απόδοση των χρωμάτων εκτύπωσης και προσθέτει στις τσάντες μία ελαφριά βελούδινη αίσθηση στην αφή. Το κραφτ χαρτί διατίθεται σε λευκό χρώμα και καφέ.

Πιστοποιήσεις

Οι χάρτινες τσάντες στριφτής λαβής που παράγει η Multibags κατασκευάζονται από χαρτί κραφτ (λευκό ή καφέ) που φέρει την πιστοποίηση FSC, η οποία προωθεί την υπεύθυνη διαχείριση των παγκόσμιων δασών και χρησιμοποιείται ως διεθνική περιβαλλοντική πολιτική.

Σεβασμός στο περιβάλλον

Οι χάρτινες τσάντες στριφτής λαβής που παράγει η Multibags κατασκευάζονται από παρθένα πρώτη ύλη, η οποία μπορεί να ανακυκλωθεί και να επαναχρησιμοποιηθεί.

Ασφάλεια

Οι χάρτινες τσάντες στριφτής λαβής που παράγει η Multibags είναι κατάλληλες για επαφή με τρόφιμα, καθώς κατασκευάζονται από παρθένο υλικό, χωρίς προσμίξεις επιβλαβών υλικών.

Ανθεκτικότητα

Οι χάρτινες τσάντες στριφτής λαβής που παράγει η Multibags είναι εξαιρετικά ανθεκτικές στη χρήση. Το κάθε μέγεθος τσαντών στριφτής λαβής ενδείκνυται για τη μεταφορά προϊόντων συγκεκριμένου όγκου και βάρους.

Δυνατότητα παραμετροποίησης

Οι χάρτινες τσάντες στριφτής λαβής που παράγει η Multibags διατίθενται είτε ετοιμοπαράδοτες στο eshop της Multibags (αποκλειστικά σε λευκό κραφτ χαρτί, ατύπωτες ή με 100% κάλυψη μαύρου, κόκκινου, μπλε, λαχανί ή ασημί χρώματος), είτε μπορούν να κατασκευαστούν κατά παραγγελία σε ένα πλήθος διαστάσεων, με εκτύπωση λογότυπου και custom εικαστικού, το οποίο μπορεί να καλύπτει όλη την εξωτερική και εσωτερική επιφάνεια της τσάντας. Χάρη στην ευελιξία της παραμετροποίησής τους, οι χάρτινες τσάντες στριφτής λαβής της Multibags μπορούν να φέρουν τη visual identity της επιχείρησής σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΣΤΟ ESHOP

ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ

ΧΑΡΤΙΝΩΝ ΤΣΑΝΤΩΝ ΣΤΡΙΦΤΗΣ ΛΑΒΗΣ

ΧΑΡΤΙ

Επιλέξτε ανάμεσα σε λευκό και καφέ οικολογικό χαρτί, από 80 έως 110gsm. Το βάρος του χαρτιού εξαρτάται από το μέγεθος της τσάντας.

ΔΙΑΣΤΑΣΗ (Μήκος + πιέτα / ύψος):

18+8/23 εκ.
18+8/28 εκ.
18+8/33 εκ.
22+10/27 εκ.
22+10/32 εκ.
26+12/31 εκ.
26+12/36 εκ.
26+14/30 εκ.
28+16/29 εκ.
28+16/34 εκ.
28+16/39 εκ.
32+12/31 εκ.
32+12/36 εκ.
32+12/41 εκ.
32+12/46 εκ.
32+17/38,5 εκ.
32+17/33,5 εκ.
32+17/43,5 εκ.
41+12/31 εκ.
41+12/36 εκ.
41+12/41 εκ.
41+12/46 εκ.
46+16/34 εκ.
46+16/39 εκ.
46+16/44 εκ.
46+19/49 εκ.

ΛΑΒΕΣ: Πέρα από το κλασικό χρώμα των λαβών (λευκό και καφέ ατύπωτο) μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 30 κωδικούς χρωμάτων, προκειμένου να διασφαλίσετε ομοιομορφία στην αισθητική των τσαντών σας.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ: Για τη φλεξογραφική εκτύπωση των χάρτινων τσαντών στριφτής λαβής μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως και 7 χρώματα (PANTONE, CMYK και συνδυασμός αυτών), η καλυπτικότητα των οποίων μπορεί να φτάσει το 100% των εξωτερικών, αλλά και των εσωτερικών επιφανειών των τσαντών.

ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΑ-ΜΕΤΑΛΛΟΤΥΠΙΑ: Στις όψεις των χάρτινων τσαντών στριφτής λαβής μπορεί να εφαρμοστεί μεταλλοτυπία, σε χρυσό, ασημί και μαύρο χρώμα

ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΑ-ΒΑΜΒΑΚΕΡΗ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΛΑΒΩΝ: Για περισσότερη αίσθηση πολυτέλειας, μπορείτε να επιλέξετε χάρτινες στριφτές λαβές με εξωτερική βαμβακερή επικάλυψη, σε λευκό ή μαύρο χρώμα.

ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΑ-ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ: Για περισσότερη αίσθηση πολυτέλειας μπορείτε να επιλέξετε χάρτινες τσάντες στριφτής λαβής με εξωτερική πλαστικοποίηση, ματ ή γυαλιστερή.

ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΑ-ΧΑΡΤΟΝΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΠΑΤΟΥ: Για παραγγελίες μεγάλων ποσοτήτων, μπορείτε να επιλέξετε τη χρήση χαρτονιού, ως επιπλέον υλικό ενίσχυσης του εσωτερικού πάτου των τσαντών. Το χαρτόνι ενίσχυσης κολλάται στο εσωτερικό των τσαντών.

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

Σας απαλλάσσουμε πλήρως από το κόστος αποστολής και μεταφοράς των προϊόντων σας, είτε η παραγγελία σας αφορά ετοιμοπαράδοτα είδη του e-shop, είτε είδη που παρείχθησαν κατά παραγγελία.

ΔΩΡΕΑΝ δημιουργικό

Το γραφιστικό Τμήμα της Multibags αναλαμβάνει δωρέαν το σχεδιασμό της μακέτας, της λογοτύπησης και του visual branding του καταστήματός σας.

ΔΩΡΕΑΝ κλισέ

Εφόσον επιλέξετε να συνεργαστείτε μαζί μας, σας απαλλάσσουμε από το σημαντικό κόστος της παραγωγής των φωτοπολυμερικών λάστιχων εκτύπωσης (κλισέ) για όλες τις χάρτινες τσάντες.