ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ

πολυτελείας

Οι χειροποίητες χάρτινες τσάντες πολυτελείας που κατασκευάζει η Multibags χαρακτηρίζονται από την απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής τους και από τη δυνατότητα για την απόλυτη παραμετροποίησή τους.

Συνδυάστε υλικά, φινιρίσματα και τεχνικές εκτύπωσης προκειμένου να κατασκευάσετε την απόλυτα μοναδική τσάντα για τη δική σας επιχείρηση.

m2-01

Χαρακτηριστικά

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

whitekraft

Λευκό κραφτ χαρτί

Το οικολογικό λευκό χαρτί κραφτ αποτελεί το τελευταίο trend στην κατασκευή χάρτινων τσαντών πολυτελείας. Διατίθεται σε διάφορα βάρη, από 140gsm έως και 250gsm. Συνιστάται τόσο για εκτύπωση χρωμάτων, όσο και για την αποκλειστική εφαρμογή φινιρισμάτων, όπως μεταλλοτυπίες.

brown

Καφέ οικολογικό κραφτ χαρτί

Το οικολογικό καφέ χαρτί κραφτ αποτελεί την ιδανική λύση για την υπογράμμιση του οικολογικού χαρακτήρα των τσαντών πολυτελείας. Διατίθεται σε διάφορα βάρη, από 140gsm έως και 250 gsm. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση για εκτύπωση χρωμάτων ή την αποκλειστική εφαρμογή φινιρισμάτων πολυτελείας, όπως μεταλλοτυπία και μεταξοτυπία.

blackrlaft

Μαύρο κραφτ χαρτί

Το οικολογικό μαύρο χαρτί κραφτ αποτελεί την ιδανική λύση για την απόδοση διακριτικής πολυτέλειας στις χάρτινες τσάντες. Το χαρτί  περιέχει ήδη μάυρο χρώμα από τη διαδικασία κατασκευής του, επομένως και οι δύο του πλευρές είναι βαμμένες. Διατίθεται σε διάφορα βάρη, από 140gsm έως και 250 gsm. Χρησιμοποιείται για την αποκλειστική εφαρμογή φινιρισμάτων πολυτελείας, όπως μεταλλοτυπία, μεταξοτυπία και τοπικού βερνικιού.

browndyed

Σκούρο καφέ κραφτ χαρτί

Το οικολογικό καφέ σκούρο χαρτί κραφτ αποτελεί την ιδανική λύση για την απόδοση διακριτικής πολυτέλειας στις χάρτινες τσάντες. Το χαρτί  περιέχει ήδη σκούρο καφέ χρώμα από τη διαδικασία κατασκευής του, επομένως και οι δύο του πλευρές είναι βαμμένες. Διατίθεται σε διάφορα βάρη, από 140gsm έως και 250 gsm. Χρησιμοποιείται για την αποκλειστική εφαρμογή φινιρισμάτων πολυτελείας, όπως μεταλλοτυπία, μεταξοτυπία και τοπικού βερνικιού.

coated1

Λευκό επιχρισμένο artpaper

Το λευκό επιχρισμένο χαρτί artpaper αποτελεί το πιο συνηθισμένο υλικό κατασκευής χάρτινων τσαντών πολυτελείας. Διαθέτει επίχρισμα με διακριτική γυαλάδα είτε μόνο στη μία πλευρά (one side coated), είτε και στις δύο πλευρές του (two side coated) και διατίθεται σε διάφορα βάρη, από 160gsm έως και 250 gsm. Ενδείκνυται για πλαστικοποιήσεις, ενώ μπορεί να συνοδευτεί -πέρα από εκτύπωση χρωμάτων- και από όλα τα φινιρίσματα πολυτελείας.

ΛΑΒΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ

kordela

Κορδέλα

Οι κορδέλες που χρησιμοποιεί η Multibags μπορεί να είναι μεταξωτές (σατέν), βαμβακερές, συνθετικές και grossgrain, ενώ το πάχος τους ξεκινά από τα 15mm έως τα 35mm. Οι βαμβακερές κορδέλες μπορούν να χρωματιστούν κατά παραγγελία, ανάλογα με τα χρώματα της τσάντας, ενώ για τα λοιπά υλικά κορδέλων υπάρχουν περισσότεροι από 150 διαθέσιμοι κωδικοί χρωμάτων.

cord2

Κορδόνι

Τα κορδόνια που χρησιμοποιεί η Multibags μπορεί να είναι βαμβακερά ή συνθετικά, ενώ η διαμετρός τους ξεκινά από τα 3mm έως τα 7mm. Όλα τα κορδόνια, ανεξάρτητα από το υλικό κατασκευής τους, χρωματίζονται κατά παραγγελία.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΛΑΒΩΝ

knot

Κόμπος

Η τοποθέτηση των λαβών με κόμπο στην εσωτερική αναδίπλωση των χάρτινων τσαντών πολυτελείας αποτελεί τον πλέον συνηθισμένο τρόπο προσάρτησης των λαβών στις χάρτινες τσάντες.

inside

Εσωτερική κόλληση

Η εσωτερική κόλληση των λαβών προσδίδει μία επιπλέον αίσθηση πολυτέλειας στις χάρτινες τσάντες που κατασκευάζει η Multibags, καθώς επιτρέπει την απρόσκοπτη προβολή των όψεων των τσαντών χωρίς την παρεμβολή των οπών των λαβών. Η εσωτερική κόλληση των λαβών ενδείκνυται για τις μεταξωτές, συνθετικές και grossgrain λαβές και συνδυάζεται εξαιρετικά με το φινίρισμα της οπής δώρου.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

OS

Εξωτερική εκτύπωση

Με την offset εκτύπωση απαράμιλλης ποιότητας μπορούν να εκτυπωθούν έως 7 χρώματα (Pantone, CMYK και συνδυασμός τους) στα εξωτερικά μέρη των τσαντών, με κάλυψη 100%.

IS

Εσωτερική εκτύπωση

Με την offset εκτύπωση απαράμιλλης ποιότητας μπορούν να εκτυπωθούν έως 7 χρώματα (Pantone, CMYK και συνδυασμός τους) στα εσωτερικά μέρη των τσαντών, με κάλυψη 100%. Η εκτύπωση μπορεί να συνεχιστεί και στο εσωτερικό χαρτόνι ενίσχυσης του πάτου.

ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΑ

lami

Πλαστικοποίηση

Επιλέξτε το φινίρισμα της πλαστικοποίησης προκειμένου να δώσετε στις τσάντες σας μία διακριτική στιλπνότητα, είτε ματ, είτε γυαλιστερή. Η πλαστικοποίηση μπορεί να εφαρμοστεί στο εξωτερικό, αλλά και το εσωτερικό μέρος της τσάντας και πέρα από την αίσθηση στιλπνότητας καθιστά τη δομή των χαρτινων τσαντών πιο στιβαρή στη χρήση και πιο ανθεκτική σε βροχή, υγρασία, ρύπους κτλ.

foil

Μεταλλοτυπία

Επιλέξτε το φινίρισμα της μεταλλοτυπίας προκειμένου να δώσετε μία ανυπέρβλητη αίσθηση πολυτέλειας στις τσάντες σας. Οι μεταλλοτυπίες διατίθενται σε 100 διαφορετικές αποχρώσεις, προκειμένου ν επιλέξετε αυτή που ταιριάζει περισσότερο με τη visual identity της επιχείρησής σας. Η εφαρμογή της μεταλλοτυπίας επάνω σε χαρτί είναι αψεγάδιαστη, χωρίς κενά ή τραχύτητα στις άκρες. Εφαρμόζεται τοπικά, στα σημεία δηλαδή που επιθυμείτε να τονίζουμε, μπορεί να εφαρμοστεί σε kraft και σε επιχρισμένο χαρτί, ενώ μπορεί να συνδυαστεί και με επιπλέον φινιρίσματα πολυτελείας, όπως αναγλυφοτυπία.

emboss

Αναγλυφοτυπία

Κατά την εφαρμογή της αναγλυφοτυπίας μέρη του χαρτιού ανασηκώνονται, χάρη στη χρήση ειδικων μεταλλικών καλουπιών. Ως αποτέλεσμα, τα ανασηκωμένα σημεία της τσάντας δημιουργούν με τη φωτοσκίαση μία εξαιρετικά λιτή και διακριτική αίσθηση πολυτελείας. Η αναγλυφοτυπία μπορεί να εφαρμοστεί είτε τοπικά (π.χ. μόνο στο λογότυπο), αλλά και ολικά στις επιφάνειες των τσαντών, δημιουργώντας την αίσθηση της υφής επάνω στο χαρτί. Η αναγλυφοτυπία μπορεί να συνδυαστεί και με επιπλέον φινιρισματα,, όπως μεταλλοτυπίες, τοπικο βερνίκι κτλ.

spot

Τοπικό βερνίκι (spot uv)

Επιλέξτε το φινίρισμα του τοπικού βερνικιού (spot uv), προκειμένου να αποτυπώσετε ένα λεπτό γυαλιστερό φιλμ επάνω σε επιλεγμένα σημεία στις τσάντες σας. Το spot uv εφαρμόζεται αρχικά ως λεπτή σκόνη επάνω σε προκαθορισμένα σημεία, η οποία με υπεριώδη ακτινοβολία μετατρέπεται σε ένα λεπτό γυαλιστερό φιλμ. Το spot uv είναι διάφανο, δεν έχει όγκο και μπορεί να συνδυαστεί με επιπλέον φινιρίσματα, όπως αναγλυφοτυπία. Η χρήση του τοπικού βερνικιού αντενδείκνυται σε τσάντες με γυαλιστερή πλαστικοποίηση.

silk

Μεταξοτυπία

Η µεταξοτυπία είναι τεχνική εκτύπωσης σχεδίου σε χάρτινες τσάντες με τη χρήση ενός πλαισίου (τελάρο) με τεντωμένο πάνω σε αυτό ένα πλέγμα. Η μεταξοτυπία εφαρμόζεται σε υλικά επάνω στα οποία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μελάνι εκτύπωσης (π.χ. μαύρο κραφτ χαρτί). Η μεταξοτυπία μπορεί να έχει διαφορετικά χρώματα και λόγω του υλικού εφαρμογής της προσδίδει μία εξαιρετικά διακριτική γυαλάδα.

gift

Kορδέλα δώρου

Επιλέξτε την τοποθέτηση εσωτερικά κολλημένης κορδέλας δώρου, η οποία επιτρέπει το σφράγισμα των χάρτινων τσαντών πολυτελείας με φιόγκο. Το υλικό και το χρώμα της κορδέλας δώρου είναι απόλυτα παραμετροποιήσιμο.

diecut

Οπή δώρου

Επιλέξτε την τοποθέτηση οπής στο επάνω μέρος των τσαντών, προκειμένου να τοποθετείτε μεμονωμένες κορδέλες δώρου και να κλείνετε τις τσάντες σας. Το σχήμα της οπής μπορεί να παραμετροποιηθεί.

eyelet

Μεταλλικοί δακτύλιοι λαβών

Στη Multibags σας δίνουμε τη δυνατότητα να ενισχύσετε ακόμη περισσότερο την πολυτελή εμφάνιση των χάρτινων τσαντών σας, προσθέτοντας μεταλλικούς δακτύλιους στις οπές τοποθέτησης των λαβών. Οι μεταλλικοί δακτύλιοι μπορούν να εφαρμοστούν σε κάθε τύπο λαβής, κορδονιού ή κορδέλας.

akro

Ακροφύσια λαβών

H Multibags σας δίνει τη δυνατότητα να αντικαταστήσετε τους κόσμπους στις άκρες των λαβών με πλαστικά ακροφύσια. Τα χρώματα των ακροφύσιων είναι παραμετροποιήσιμα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΧΑΡΤΙΝΩΝ ΤΣΑΝΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ: Το βάρος του χαρτού που χρησιμοποιείται για την κατασκευή των χάρτινων τσαντών πολυτελείας κυμαίνεται από τα 140gsm (για το κραφτ χαρτί) έως τα 250gsm (για τα ειδικά χαρτιά).

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: Όλες οι χάρτινες τσάντες πολυτελείας κατασκευάζονται κατόπιν αιτήματος του πελάτη, επομένως οι διαστάσεις κάθε φορά προσαρμόζονται στις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε επιχείρησης, χωρίς περιορισμό μεγέθους. Το Τμήμα πωλήσεων της Multibags επεξεργάζεται τα αιτήματα των πελατών και ενδέχεται να προτείνει μικρές αλλαγές στις ζητηθείσες διαστάσεις, προκειμένου να μειωθεί η φύρα χάρτου και κατά συνέπεια να επιτευχθεί η χαμηλότερη δυνατή τιμή παραγωγής.

ΚΟΣΤΟΣ: Σε αντίθεση με τα ετοιμοπαράδοτα είδη eshop, για τις χάρτινες τσάντες πολυτελείας δεν υπάρχει κάποιος τιμοκατάλογος, καθώς ο συνδυασμός των χαρακτηριστικών τους είναι μοναδικός για κάθε project. Επικοινωνήστε με τη Multibags, προκειμένου να σας καθοδηγήσουμε στην επιλογή των χαρακτηριστικών των τσαντών σας και να λάβετε μία έγκυρη οικονομική προσφορά.

ΣΧΕΣΗ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Η προσθήκη φινιρισμάτων στις χάρτινες τσάντες πολυτελείας επηρεάζουν και το κόστος του τελικού προϊόντος. Η έκταση των μεταλλοτυπιών, του τοπικού βερνικιού και της μεταξοτυπίας επιδρούν στο κόστος κατασκευής, όπως επίσης το βάρος του χαρτιού, αλλά και τα υλικά των λαβών. Στη Multibags λειτουργούν δύο οργανωμένες γραμμές παραγωγής για τις χάρτινες τσάντες πολυτελείας: η γραμμή simple luxury και η γραμμή finest luxury.

SIMPLE LUXURY:

Περιλαμβάνει τη γραμμή παραγωγής χάρτινων τσαντών πολυτελείας χαμηλού κόστους και χρόνου παραγωγής. Οι τσάντες αυτής της κατηγορίας κατασκευάζονται αποκλειστικά από λευκό κραφτ χαρτί 160gsm, με εκτύπωση offset (φωτογραφική εκτύπωση ή εκτύπωση χρωμάτων Pantone) και καλυπτικότητα 100% στις εξωτερικές μόνο επιφάνειες. Οι λαβές της κατηγορίας αυτής είναι πολυεστερικό κορδόνι.

FINEST LUXURY:

Περιλαμβάνει τη γραμμή παραγωγής χάρτινων τσαντών ύψιστης πολυτέλειας, με επίδραση στο χρόνο και το κόστος παραγωγής. Στις τσάντες αυτής της κατηγορίες μπορούν να εφαρμοστούν όλα τα φινιρίσματα πολυτελείας, αλλά και να κατασκευαστούν από όλα τα διαθέσιμα υλικά.

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

Σας απαλλάσσουμε πλήρως από το κόστος αποστολής και μεταφοράς των προϊόντων σας, είτε η παραγγελία σας αφορά ετοιμοπαράδοτα είδη του e-shop, είτε είδη που παρείχθησαν κατά παραγγελία.

ΔΩΡΕΑΝ δημιουργικό

Το γραφιστικό Τμήμα της Multibags αναλαμβάνει δωρέαν το σχεδιασμό της μακέτας, της λογοτύπησης και του visual branding του καταστήματός σας.

ΔΩΡΕΑΝ κλισέ

Εφόσον επιλέξετε να συνεργαστείτε μαζί μας, σας απαλλάσσουμε από το σημαντικό κόστος της παραγωγής των φωτοπολυμερικών λάστιχων εκτύπωσης (κλισέ) για όλες τις χάρτινες τσάντες.