ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ

στριφτής λαβής πολυτελείας

Από λευκό χαρτί κραφτ με πλήθος φινιρισμάτων πολυτελείας

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ
ΣΤΙΣ ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΣΤΡΙΦΤΗΣ ΛΑΒΗΣ

Οι χάρτινες τσάντες στριφτής λαβής πολυτελείας που παράγει η Multibags συνδυάζουν τα χαρακτηριστικά των βιομηχανοποιημένων χάρτινων τσαντών στριφτής λαβής με φινιρίσματα των τσαντών πολυτελείας. Ως αποτέλεσμα, οι τσάντες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μία εξαιρετικά οικονομική λύση σε σχέση με τις χειροποίητες τσάντες πολυτελείας, διατηρώντας, ωστόσο, χαρακτηριστικά που τις καθιστούν διακριτικά πολυτελείς.

Φινιρίσματα πολυτελείας

ΣΤΙΣ ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΣΤΡΙΦΤΗΣ ΛΑΒΗΣ
Πλαστικοποίηση

Στα εξωτερικά μέρη των χάρτινων τσαντών στριφτής λαβής μπορεί να εφαρμοστεί πλαστικοποίηση, είτε ματ, είτε γυαλιστερή. Μετά την εφαρμογή της πλαστικοποίησης, οι τσάντες αδιαβροχοποιούνται εξωτερικά, γίνονται πιο στιβαρές, ενώ αποπνέουν την αίσθηση των χάρτινων τσαντών πολυτελείας.

Επικάλυψη λαβών 

Οι χάρτινες τσάντες στριφτής λαβής που παράγει η Multibags κατασκευάζονται από χαρτί κραφτ (λευκό ή καφέ) που φέρει την πιστοποίηση FSC, η οποία προωθεί την υπεύθυνη διαχείριση των παγκόσμιων δασών και χρησιμοποιείται ως διεθνική περιβαλλοντική πολιτική.

Μεταλλοτυπία (θερμοτυπία)

Θερμοτυπίες σε διάφορα χρώματα μπορούν να εφαρμοστούν στα εξωτερικά μέρη των τσαντών, προσδίδοντας λάμψη στις φωτοσκιάσεις. Χάρη στην εφαρμογή των θερμοτυπιών, οι χάρτινες τσάντες στριφτής λαβής αποκτούν ένα ευδιάκριτο αποτύπωμα πολυτελείας.

Αναγλυφοτυπίες

Τοπική αναγλυφοτυπία μπορεί να εφαρμοστεί στις χάρτινες τσάντες στριφτής λαβής, συνήθως στην περιοχή του λογότυπου. Η τοπική αναγλυφοτυπία μπορεί ιδανικά να συνδυαστεί με την εφαρμογή των θερμοτυπιών.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΧΑΡΤΙΝΩΝ ΤΣΑΝΤΩΝ ΣΤΡΙΦΤΗΣ ΛΑΒΗΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Το χαρτί που χρησιμοποιείται για την κατασκευή των χάρτινων τσαντών στριφτής λαβής πολυτελείας έχει βάρος 110gsm και εντάσσεται στην κατηγορία των χαρτιών kraft.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ: Για τη φλεξογραφική εκτύπωση των χάρτινων τσαντών στριφτής λαβής μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως και 7 χρώματα (PANTONE, CMYK και συνδυασμός αυτών), η καλυπτικότητα των οποίων μπορεί να φτάσει το 100% των εξωτερικών, αλλά και των εσωτερικών επιφανειών των τσαντών.

ΛΑΒΕΣ: Πέρα από το κλασικό χρώμα των λαβών (λευκό και καφέ ατύπωτο) μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 10 κωδικούς χρωμάτων, προκειμένου να διασφαλίσετε ομοιομορφία στην αισθητική των τσαντών σας. Επιπλέον, διατίθενται στριφτές λαβές κατασκευασμένες από μεταλλικό χρυσό χαρτί.

ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΑ-ΒΑΜΒΑΚΕΡΗ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΛΑΒΩΝ: Για περισσότερη αίσθηση πολυτέλειας, μπορείτε να επιλέξετε χάρτινες στριφτές λαβές με εξωτερική βαμβακερή επικάλυψη, ανάμεσα σε 8 διαφορετικά χρώματα.

ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΑ-ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ: Η πλαστικοποίηση που μπορεί να εφαρμοστεί στις χάρτινες τσάντες στριφτής λαβής πολυτελείας μπορεί να είναι είτε ματ, είτε γυαλιστερή, σε πάχος 20μm

ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΑ-ΜΕΤΑΛΛΟΤΥΠΙΑ: Στις όψεις των χάρτινων τσαντών στριφτής λαβής μπορεί να εφαρμοστεί μεταλλοτυπία, σε χρυσό, ασημί και μαύρο χρώμα

ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΑ-ΑΝΑΓΛΥΦΟΤΥΠΙΑ: Για περισσότερη αίσθηση πολυτέλειας μπορείτε να επιλέξετε χάρτινες τσάντες στριφτής λαβής με αναγλυφοτυπία στα σημεία του λογότυπου. Η αναγλυφοτυπία ενδείκνυται να συνδυάζεται με την εφαρμογή μεταλλοτυπιών.

ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΑ-ΧΑΡΤΟΝΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΠΑΤΟΥ: Για παραγγελίες μεγάλων ποσοτήτων, μπορείτε να επιλέξετε τη χρήση χαρτονιού, ως επιπλέον υλικό ενίσχυσης του εσωτερικού πάτου των τσαντών. Το χαρτόνι ενίσχυσης κολλάται στο εσωτερικό των τσαντών.

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

Σας απαλλάσσουμε πλήρως από το κόστος αποστολής και μεταφοράς των προϊόντων σας, είτε η παραγγελία σας αφορά ετοιμοπαράδοτα είδη του e-shop, είτε είδη που παρείχθησαν κατά παραγγελία.

ΔΩΡΕΑΝ δημιουργικό

Το γραφιστικό Τμήμα της Multibags αναλαμβάνει δωρέαν το σχεδιασμό της μακέτας, της λογοτύπησης και του visual branding του καταστήματός σας.

ΔΩΡΕΑΝ κλισέ

Εφόσον επιλέξετε να συνεργαστείτε μαζί μας, σας απαλλάσσουμε από το σημαντικό κόστος της παραγωγής των φωτοπολυμερικών λάστιχων εκτύπωσης (κλισέ) για όλες τις χάρτινες τσάντες.