ΧΑΡΤΙΝΟΙ ΔΙΣΚΟΙ

take-away

Από καφέ οικολογικό χαρτί κραφτ, με εσωτερική πλαστικοποίηση

Με μια ματιά

 ΟΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΧΑΡΤΙΝΩΝ ΔΙΣΚΩΝ TAKE-AWAY
Χαρτί κραφτ

Οι χάρτινοι δίσκοι take-away που παράγει η Multibags κατασκευάζονται από εξαιρετικής ποιότητας καφέ κραφτ χαρτί, με glazed εξωτερική επίχριση. Το glazed κραφτ χαρτί που χρησιμοποιείται χαρακτηρίζεται ως η κορυφαία ποιότητα χαρτιού παγκοσμίως και προσθέτει στα κουτιά μία ελαφριά βελούδινη αίσθηση στην αφή.

Πιστοποιήσεις και ασφάλεια

Οι χάρτινοι δίσκοι take-away που παράγει η Multibags κατασκευάζονται από χαρτί κραφτ που φέρει την πιστοποίηση FSC, η οποία προωθεί την υπεύθυνη διαχείριση των παγκόσμιων δασών και χρησιμοποιείται ως διεθνική περιβαλλοντική πολιτική. Είναι κατάλληλοι για επαφή με τρόφιμα (ζεστά, κρύα και παγωμένα), καθώς κατασκευάζονται από παρθένο υλικό, χωρίς προσμίξεις επιβλαβών υλικών.

Εσωτερική πλαστικοποίηση

Οι χάρτινοι δίσκοι που παράγει η Multibags φέρουν πλαστικοποίηση στο εσωτερικό τους μέρος, καθιστώντας τους απόλυτα ανθεκτικούς σε υγρασία, λίπος και υδρατμούς. Το υλικό πλαστικοποίησης είναι κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα.

Οικονομία

Οι χάρτινοι δίσκοι που παράγει η Multibags αποτελούν μία εξαιρετικά οικονομική λύση συσκευασίας, φιλική προς το περιβάλλον, η οποία αντικαθιστά παρόμοιες πλαστικές λύσεις συσκευασίας και μεταφοράς.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ ESHOP

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΧΑΡΤΙΝΩΝ ΔΙΣΚΩΝ TAKE-AWAY

Πέρα από τους δίσκους που διατίθενται ετοιμοπαράδοτοι σε δύο διαστάσεις, μπορείτε να επιλέξετε και από τις ακόλουθες διαστάσεις, οι οποίες παράγονται κατόπιν αιτήματος:

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (μήκος x πλάτος x ύψος):

15,5 x 8,5 x 4,5 εκ.
12 x 7 x 5 εκ.
17,5 x 11 x 5 εκ.
22 x 15,5 x 6 εκ.

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

Σας απαλλάσσουμε πλήρως από το κόστος αποστολής και μεταφοράς των προϊόντων σας, είτε η παραγγελία σας αφορά ετοιμοπαράδοτα είδη του e-shop, είτε είδη που παρείχθησαν κατά παραγγελία.

ΔΩΡΕΑΝ δημιουργικό

Το γραφιστικό Τμήμα της Multibags αναλαμβάνει δωρέαν το σχεδιασμό της μακέτας, της λογοτύπησης και του visual branding του καταστήματός σας.

ΔΩΡΕΑΝ κλισέ

Εφόσον επιλέξετε να συνεργαστείτε μαζί μας, σας απαλλάσσουμε από το σημαντικό κόστος της παραγωγής των φωτοπολυμερικών λάστιχων εκτύπωσης (κλισέ) για όλες τις χάρτινες τσάντες.