Χάρτινοι σάκοι

ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ COURIER

Κατασκευασμένοι από ανθεκτικό κραφτ χαρτί, σε λευκό ή καφέ οικολογικό χρώμα

Με μια ματιά

ΟΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΧΑΡΤΙΝΩΝ ΣΑΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ COURIER

Καινοτόμο προϊόν

Οι χάρτινοι σάκοι αποστολών courier που κατασκευάζει η Multibags αποτελούν τη μοναδική οικολογική λύση συσκευασίας προϊόντων ηλεκτρονικών καταστημάτων για ταχυδρομικές αποστολές. Οι σάκοι διαθέτουν ισχυρή ημι-μόνιμη ταινία κόλλησης, η οποία επιτρέπει το ασφαλές τους κλείσιμο κατά τη διάρκεια της αποστολής τους, αλλά δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτης να την ανοίξουν και να τη σφραγίσουν ξανά, χωρίς να καταστραφεί ο σάκος μεταφοράς. Με τον τρόπο αυτό μπορούν να εξυπηρετηθούν οι επιστροφές προϊόντων στην ίδια συσκευασία. Οι χάρτινοι σάκοι μεταφοράς courier δεν έχουν πλαϊνές πιέτες, μόνο πιέτα στη βάση.

Προσιτή τιμή

Οι χάρτινοι σάκοι αποστολών που παράγει η Multibags σχεδιάστηκαν για την αντικατάσταση των πλαστικών τσαντών μεταφοράς. Ως αποτέλεσμα, το προϊόν αυτό αποτελεί την πλέον οικονομική λύση συσκευασίας.

Χαρτί κραφτ

Οι χάρτινες τσάντες στριφτής λαβής που παράγει η Multibags κατασκευάζονται από εξαιρετικής ποιότητας κραφτ χαρτί, με glazed εξωτερική επίχριση. Το glazed κραφτ χαρτί που χρησιμοποιείται χαρακτηρίζεται ως η κορυφαία ποιότητα χαρτιού παγκοσμίως, καθώς διασφαλίζει την άριστη απόδοση των χρωμάτων εκτύπωσης και προσθέτει στις τσάντες μία ελαφριά βελούδινη αίσθηση στην αφή. Το κραφτ χαρτί διατίθεται σε λευκό χρώμα και καφέ.

Πιστοποιήσεις

Οι χάρτινες τσάντες στριφτής λαβής που παράγει η Multibags κατασκευάζονται από χαρτί κραφτ (λευκό ή καφέ) που φέρει την πιστοποίηση FSC, η οποία προωθεί την υπεύθυνη διαχείριση των παγκόσμιων δασών και χρησιμοποιείται ως διεθνική περιβαλλοντική πολιτική.

Σεβασμός στο περιβάλλον

Οι χάρτινες τσάντες στριφτής λαβής που παράγει η Multibags κατασκευάζονται από παρθένα πρώτη ύλη, η οποία μπορεί να ανακυκλωθεί και να επαναχρησιμοποιηθεί.

Ασφάλεια

Οι χάρτινοι σάκοι που παράγει η Multibags διαθέτουν ανθεκτικές κολλήσεις στα πλαϊνά των όψεων και εξαιρετική αυτοκόλλητη ταινία σφραγίσματος, καθιστώντας τες ανθεκτικές στη μεταφορά τους, αλλά

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ ESHOP

Οι χάρτινοι σάκοι αποστολών courier διατίθενται ετοιμοπαράδοτοι στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Multibags, χωρίς custom χρώμα εκτύπωσης, σε 3 διαφορετικές διαστάσεις.
Ωστόσο, υπάρχει υπάρχει η δυνατότητα παραμετροποίησης, επιλέγοντας το χρώμα του υλικού, χρώματα εκτύπωσης και λαβών, αλλά και φινιρίσματα πολυτελείας.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΧΑΡΤΙΝΩΝ ΣΑΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ COURIER

ΧΑΡΤΙ: Επιλέξτε ανάμεσα σε λευκό και καφέ οικολογικό χαρτί, από 80 έως 100gsm. Το βάρος του χαρτιού εξαρτάται από το μέγεθος της τσάντας. Προτείνεται η χρήση καφέ οικολογικού χαρτιού για να περιοριστούν τα λερώματα του χαρτιού κατά την ταχυδρομική μεταφορά των σάκων.

ΔΙΑΣΤΑΣΗ (Μήκος + κάτω πιέτα / ύψος):

30+10/27 εκ.
35+10/27 εκ.
40+10/27 εκ.
45+10/27 εκ.
30+10/33 εκ.
35+10/33 εκ.
40+10/33 εκ.
45+10/33 εκ.
50+10/33 εκ.
30+10/43 εκ.
35+10/43 εκ.
40+10/43 εκ.
40+15/45 εκ.
45+15/45 εκ.
50+15/45 εκ.
55+15/45 εκ.
60+15/45 εκ.
65+15/45 εκ.

ΤΑΙΝΙΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΟΣ: Οι χάρτινοι σάκοι αποστολών courier διαθέτουν μονή αυτοκόλλητη ταινία, η οποία είναι ανθεκτική στο ικανοποιητικό σφράγισμα της συσκευασίας κατά την αποστολή της, αλλά επιτρέπει στον πελάτη να την επαναχρησιμοποιήσει σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ: Για τη φλεξογραφική εκτύπωση των χάρτινων σάκων μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως και 7 χρώματα (PANTONE, CMYK και συνδυασμός αυτών), η καλυπτικότητα των οποίων μπορεί να φτάσει το 100% των εξωτερικών επιφανειών των τσαντών.

ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΑ-ΜΕΤΑΛΛΟΤΥΠΙΑ: Στις όψεις των χάρτινων σάκων μπορεί να εφαρμοστεί μεταλλοτυπία, σε χρυσό, ασημί και μαύρο χρώμα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

Σας απαλλάσσουμε πλήρως από το κόστος αποστολής και μεταφοράς των προϊόντων σας, είτε η παραγγελία σας αφορά ετοιμοπαράδοτα είδη του e-shop, είτε είδη που παρείχθησαν κατά παραγγελία.

ΔΩΡΕΑΝ δημιουργικό

Το γραφιστικό Τμήμα της Multibags αναλαμβάνει δωρέαν το σχεδιασμό της μακέτας, της λογοτύπησης και του visual branding του καταστήματός σας.

ΔΩΡΕΑΝ κλισέ

Εφόσον επιλέξετε να συνεργαστείτε μαζί μας, σας απαλλάσσουμε από το σημαντικό κόστος της παραγωγής των φωτοπολυμερικών λάστιχων εκτύπωσης (κλισέ) για όλες τις χάρτινες τσάντες.