ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ

ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΕΣ

Επαναστατική και πρακτική λύση συσκευασίας και μεταφοράς τροφίμων!

λογότυπο Multibags σε μαύρο χρώμα

ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Οι ισοθερμικές πλαστικές τσάντες της Multibags αποτελούν μια έξυπνη, πρακτικά καινοτόμα και επαναστατική λύση συσκευασίας τροφίμων!
Προστατεύστε κατά τη μεταφορά τους ευπαθή προϊόντα ή διατηρείστε τη φρεσκάδα ή τη θερμότητα τροφίμων και συσκευασμένων ποτών.Με τις ισοθερμικές πλαστικές τσάντες της Multibags σάς δίνεται η δυνατότητα να μεταφέρετε τα φρούτα ή τα ποτά σας εύκολα, και να κρατήσετε το φαγητό σας ζεστό (ή κρύο) ακόμη περισσότερο, ενώ με την προσθήκη παγοκυστών μπορείτε με ασφάλεια να μεταφέρετε προϊόντα delicatessen,
όπως σολωμό, χαβιάρι, αλλαντικά, τυροκομικά, παγωτό κ.ά. Η χοντρή λαβή στην κορυφή της τσάντας επιτρέπει την εύκολη και άνετη μεταφορά των τσαντών.

ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Στη Multibags σας δίνεται η δυνατότητα να εκτυπώσετε το εξωτερικό στρώμα της ισοθερμικής τσάντας με τα χρώματα της αρεσκείας σας ή να εφαρμόσετε φωτογραφική εκτύπωση υψηλής ευκρίνειας και πιστότητας. Εκτυπώστε το λογότυπο της επιχείρησής σας, συνδυάστε βερνίκια επίστρωσης, χρώματα και εικόνες, απόλυτα προσωποποιώντας το εικαστικό της τσάντας σας στις ανάγκες της επιχείρησής σας! Επιπλέον, στις πλαστικές ισοθερμικές τσάντες που κατασκευάζουμε μπορείτε να καθορίσετε τις διαστάσεις που ικανοποιούν τις δικές σας απαιτήσεις.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Οι πλαστικές ισοθεριμκές τσάντες που κατασκευάζει η Multibags είναι φιλικές προς το περιβάλλον, καθώς όλα τα υλικά κατασκευής τους (λαβές και επικαλυπτώμενα στρώματα) είναι 100% ανακυκλώσιμα.

3στρωματική κατασκευή

για υψηλές αποδόσεις!

Προκειμένου να  διασφαλιστεί η σταθερή θερμοκρασία στο εσωτερικό των τσαντών για αρκετές ώρες και τα προϊόντα σας φρέσκα, δροσερά και αναλλοίωτα, 6 διαφορετικά στρώματα υλικών χρησιμοποιούνται από τη Multibags. Το εξωτερικό στρώμα από λεπτό μεταλλοποιημένο LDPE υλικό επιτρέπει την αντανάκλαση των ηλιακών και θερμικών ακτίνων μειώνοντας το βαθμό εισχώρισης της θερμοκρασίας στο εσωτερικό των τσαντών. Το δεύτερο στρώμα αφρώδους υλικού (φιλικό προς το περιβάλλον) αποτελεί το βασικό θερμομονωτικό υλικό των τσαντών. Το τρίτο στρώμα του λεπτού LDPE υλικού λειτουργεί ως ασπίδα μεταξύ της εσωτερικής και εξωτερικής θερμοκρασίας. Το υλικό αυτό είναι κατάλληλο γαι επαφή με τρόφιμα.