ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ

DIE CUT BLOCK

Εξαιρετικά λεπτές και οικονομικές. Σε δεσμίδες για απόλυτη ευχρηστία!

λογότυπο Multibags σε μαύρο χρώμα

ΠΟΛΛΑΠΛΟΤΗΤΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι δεσμίδες με τις πλαστικές τσάντες με λαβή χούφτα (die cut block) κατασκευάζονται από εξαιρετικά λεπτό και ανθεκτικό πλαστικό υλικό, διαθέτουν στην κορυφή στέλεχος  όπου οι  τσάντες προσαρτώνται με περφορέ, καθιστώντας εξαιρετικά εύκολη την απόσπασή τους από το στέλεχος και διευκολύνοντας την άμεση χρήση τους. Το στέλεχος, με ύψος 3 εκατοστά, διαθέτει μεγάλες οπές, ώστε να μπορεί να τοποθετείται ακόμη και κάθετα σε τοίχους, διευκολύνοντας την αμεσότητα της χρήσης τους. 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Η Multibags κατανοώντας τις ανάγκες των σύγχρονων καταστημάτων, αλλά και τη διαφορετικότητα των προϊόντων τους, προσφέρει ετοιμοπαράδοτες τις πλαστικές τσάντες die cut block στην πλέον ιδανική και εύχρηστη διάσταση, αλλά παράλληλα παρέχει τη δυνατότητα για παραγωγή εξατομικευμένων διαστάσεων, με ταυτόχρονη επιλογή διαφορετικών διαστάσεων, πάχους υλικού (έως 30 microns) και χρωμάτων εκτύπωσης υψηλής ποιότητας (είτε εκτύπωση φωτογραφιών και εικόνων CMYK, είτε χρωμάτων PANTONE) κ.τ.λ.   

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Οι πλαστικές τσάντες die cut block της Multibags είναι φιλικές προς το περιβάλλον, καθώς είναι 100% ανακυκλώσιμες και κατόπιν εφαρμογής ειδικών διαλυτών βιοδιασπώμενες στη διάρκεια του χρόνου.

text in white
multibags logo σε άσπρο χρώμα

Επώνυμες

πλαστικές τσάντες die cut block