ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ

PATCH HANDLE

Ενισχυμένες, ανθεκτικές, οικονομικές!

λογότυπο Multibags σε μαύρο χρώμα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Στη Multibags επιθυμία μας είναι να προτείνουμε λύσεις προσιτές με προϊόντα υψηλής ποιότητας. Στις πλαστικές τσάντες με ενισχυμένη λαβή (patch handle) υπάρχει μια εσωτερική επίστρωση γύρω από τη χούφτα η οποία σφραγίζεται με θερμότητα και προσδίδει στη λαβή ένα ισχυρότερο κράτημα. Με αυτό τον τρόπο ενισχύεται η αντοχή των τσαντών χωρίς ωστόσο να μεταβάλλεται αυξητικά το κόστος αυτών.

ΧΡΗΣΤΙΚΗ ΠΟΛΛΑΠΛΟΤΗΤΑ

Οι πλαστικές τσάντες με ενισχυμένη χούφτα (patch handle) κατασκευάζονται από εξαιρετικά λεπτό και ανθεκτικό πλαστικό υλικό και αποτελούν την βέλτιστη λύση για τσάντες αυξημένης αντοχής στη λαβή. Είναι ιδανικές για χρήση από όλα τα καταστήματα όπως είδη ένδυσης και υπόδησης, είδη δώρων, αξεσουάρ αλλά μπορούν εύστοχα να χρησιμοποιηθούν και σε εμπορικές εκθέσεις ή εταιρικές εκδηλώσεις. Ενδείκνυνται για τη μεταφορά προϊόντων μικρού, μεσαίου αλλά και ελαφρώς μεγαλύτερου βάρους. Οι πλαστικές τσάντες patch handle που κατασκευάζει η Multibags διατίθενται είτε με κάτω πιέτα είτε πλαϊνή.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Οι πλαστικές τσάντες patch handle της Multibags είναι φιλικές προς το περιβάλλον, καθώς είναι 100% ανακυκλώσιμες και κατόπιν εφαρμογής ειδικών διαλυτών βιοδιασπώμενες στη διάρκεια του χρόνου.

text in white
multibags logo σε άσπρο χρώμα

Επώνυμες

πλαστικές τσάντες patch handle