ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ

SOFT LOOP

Οικονομική λύση συσκευασίας, ιδανική για κάθε κατάστημα!

λογότυπο Multibags σε μαύρο χρώμα

ΧΡΗΣΤΙΚΗ ΠΟΛΛΑΠΛΟΤΗΤΑ

Οι πλαστικές τσάντες με λαβή soft loop μπορούν να εξυπηρετήσουν πολλαπλούς σκοπούς: εύκολη μεταφορά-αποθήκευση προϊόντων, αισθητική αρτιότητα και χαμηλό κόστος. Η ύπαρξη πιέτας στη βάση ή στο πλάι, μία σε κάθε πλευρά της τσάντας, επιτρέπει την αναδίπλωση της τσάντας, την έξυπνη εκμετάλλευση όλων των δυνατοτήτων αποθήκευσης της τσάντας και την ασφάλεια των προϊόντων κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. Χρησιμοποιήστε αυτές τις σακούλες, όταν θέλετε να αυξήσετε τη σταθερότητα του μέσου αποθήκευσης, τη μείωση της κίνησης των προϊόντων μέσα στη συσκευασία και την ελαχιστοποίηση της πιθανότητα φθοράς ή θραύσης των συσκευασμένων προϊόντων. 

ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι πλαστικές τσάντες με λαβή soft loop, σταθερά κολλημένη με θερμότητα στο εσωτερικό της τσάντας ενδείκνυται για χρήση από όλα τα καταστήματα, ανεξάρτητα από το είδος της εμπορικής τους δραστηριότητας, τα οποία ενδιαφέρονται για πρακτικές και οικονομικές λύσεις συσκευασίες. Η ποικιλία των διαστάσεων και η δυνατότητα επιλογής μεταξύ πιέτας στη βάση, στο πλάι ή χωρίς πιέτα καλύπτουν κάθε ανάγκη μιας σύγχρονης επιχείρησης.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Οι πλαστικές τσάντες soft loop της Multibags είναι φιλικές προς το περιβάλλον, καθώς είναι 100% ανακυκλώσιμες και κατόπιν εφαρμογής ειδικών διαλυτών βιοδιασπώμενες στη διάρκεια του χρόνου.

text in white
multibags logo σε άσπρο χρώμα

Επώνυμες

πλαστικές τσάντες soft loop