ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ

Στη Multibags χρησιμοποιούμε μελάνια κορυφαίας ποιότητας προκειμένου να διασφαλίσουμε ασυναγώνιστη ποιότητα εκτύπωσης στις τσάντες σας!
Ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη, η εκτύπωση μπορεί να γίνει με μελάνια PANTONE ή CMYK, με κοινό παρονομαστή την εξασφαλισμένη καθαρότητα και διαύγεια χρωμάτων!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Οι εκτυπώσεις της Multibags επάνω στις πλαστικές τσάντες και τις χάρτινες τσάντες πολυτελείας μπορούν να γίνουν πιο ζωντανές από ποτέ: χάρη στα σύγχρονα εκτυπωτικά μηχανήματα, η εκτύπωση εικόνων και φωτογραφιών CMYK αποκτά νέα διάσταση, με ασυναγώνιστη ευκρίνεια, ζωηρότητα και ένταση χρωμάτων!

ΒΑΛΤΕ ΧΡΩΜΑ…ΠΑΝΤΟΥ!

Στη Multibags η εκτύπωση των χάρτινων τσαντών στριφτής και πλακέ λαβής προχωρά ένα βήμα παραπάνω, και επεκτείνεται σε όλη την επιφάνεια των τσαντών, ακόμη και στις πιέτες ή στο εσωτερικό. Τολμήστε με διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς, επιλέξτε ισχυρές χρωματικές αντιθέσεις στο εσωτερικό και το εξωτερικό της τσάντας και προχωρήστε με την τοποθέτηση χρωματιστών λαβών! Και όλα αυτά σε τιμές ασυναγώνιστα χαμηλές… καθώς το κόστος των κλισέ σας το δωρίζουμε!

λογότυπο Multibags