Μεταφορά και αποθήκευση

ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ!

Στη Multibags έχουμε ως κύριο μέλημα την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας. Για το λόγο αυτό προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε υπηρεσίες που θα μας ξεχωρίσουν και θα συμβάλλουν στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας. Οι υπηρεσίες μεταφοράς και αποθήκευσης παραγγελιών είναι δυο βασικές υπηρεσίες που παρέχουμε στους πελάτες μας με πλήρη υπευθυνότητα και συνέπεια.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ & ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Η Multibags αναλαμβάνει την αποστολή των παραγγελιών σας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς καμία επιπλέον δική σας επιβάρυνση. Όλα τα προϊόντα, με ελάχιστη ποσότητα παραγγελιών για την Ηπειρωτική Ελλάδα το ένα κιβώτιο και για τη Νησιωτική Ελλάδα τα δυο κιβώτια, αποστέλλονται με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία στον τόπο οπού εσείς θα μας υποδείξετε κατά τη διάρκεια της παραγγελίας σας. Η εταιρία μας μπορεί να εγγυηθεί την άψογη μεταφορά των εμπορευμάτων σας σε κάθε σημείο της Ελλάδας.

ΚΑΤΑΜΕΡΙΣΜΟΣ ΠΟΣΟΤΗΤΩΝ

Στη Multibags μπορείτε να επιλέξετε την αποστολή του συνόλου της παραγγελίας σε έναν τόπο παράδοσης (για παράδειγμα στην είσοδο της επιχείρησής σας) ή τον καταμερισμό των ποσοτήτων σε περισσότερους τόπους (για παράδειγμα ένα κιβώτιο στην είσοδο του κεντρικού καταστήματος, ένα κιβώτιο στο υποκατάστημα κ.τ.λ.). Ο καταμερισμός των ποσοτήτων και η μεταφορά τους σε περισσότερους τόπους παράδοσης είναι μια υπηρεσία που παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ (με την προϋπόθεση τήρησης των ελάχιστων ποσοτήτων).

ΦΥΛΑΞΗ/ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Στη Multibags προχωρούμε ένα βήμα παραπάνω και σας προσφέρουμε υπηρεσίες φύλαξης και αποθήκευσης των προϊόντων που έχετε παραγγείλει. Αποθηκευμένα με απόλυτη ασφάλεια σε οργανωμένους χώρους logistics, τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει είναι διαθέσιμα για να μεταφερθούν όποτε και όπου εσείς επιλέξετε!
Επικοινωνήστε με τη Multibags στο τηλ. 23210 55035 προκειμένου να ενημερωθείτε για το κόστος χρήσης της υπηρεσίας αποθήκευσης και τη διαδικασία εφαρμογής της.

λογότυπο Multibags