ΧΑΡΤΙΝΟΙ ΣΑΚΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ (courier e-shop)

ΜΕ ΚΑΤΩ ΠΙΕΤΑ

Ο πλέον οικολογικός τρόπος για αποστολές προϊόντων!

λογότυπο Multibags

KAINOTOMIA

Οι χάρτινοι σάκοι μεταφοράς της Multibags συνδυάζουν χαρακτηριστικά 2 δαφορετικών προϊόντων: της καινοτόμου p-bag μόνο με κάτω πιέτα, και του κλασικού χάρτινου φακέλου. Ο καινοτόμος αυτός συνδυασμός δημιουργεί τους χάρτινους σάκους μεταφοράς, αποκλειστικό προϊόν της Multibags, οι οποίοι, χάρη στην κάτω πιέτα, είναι ιδανικοί για την αποστολή των εμπορευμάτων σας. Ιδαίτερα ανθεκτικοί και εύχρηστοι, οι χάρτινοι σάκοι μεταφοράς αποτελούν την ιδανική λύση για την οικονομική και οικολογική αποστολή των προϊόντων του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ

Με δυνατότητα παραγωγής σε λευκό ή καφέ οικολογικό κραφτ χαρτί, εκτύπωση με 100% καλυπτικότητα στις εξωτερικές επιφάνειες, αλλά και δυνατότητα επιλογής ταινίας σφράγισης επαναχρησιμοποιούμενης ή μόνιμης κόλλησης, οι χάρτινες σάκοι courier μπορούν να ακολουθήσουν το visual branding της δικής σας επιχείρησης.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

1

Ανθεκτικές κολλήσεις

Οι περιορισμένες περιοχές κολλήσεων, οι οποίες περιορίζονται στα πλαϊνά του σάκου, αλλά και η ενιαία κάτω πιέτα που σχηματίζει τον πάτο, εγγυώνται την ανθεκτικότητα χρήσης των χάρτινων σάκων courier. 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

2

Τετράγωνος πάτος

Για πρώτη φορά, οι χάρτινοι φάκελοι αποστολής courier απέκτησαν κάτων πιέτα, επιτρέποντας στο συσκευασμένο προϊόν να δωσει το τελικό σχήμα στο χάρτινο σάκο μεταφοράς. Με τον τρόπο αυτό μειώνονται οι επιφάνειες τριβών, ειδικά στις άκρες των κουτιών, και μειώνεται ο βαθμός καταπόνησης του υλικού. Ως αποτέλεσμα, οι χάρτινοι φάκελοι αποστολής courier παραμένουν συμπαγείς σε όλη τη διάρκεια της μεταφοράς τους.

χάρτινο σακουλάκι courier

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

3

Δυνατότητα παραμετροποίησης

Ο τρόπος παραγωγής των χάρτινων σάκων courier επιτρέπει την απόλυτη παραμετροποίηση των επιμέρους χαρακτηριστικών τους: δυνατότητα εκτύπωσης με 100% κάλυψη στις εξωτερικές όψεις και δυνατότητα επιλογής είδους ταινίας σφραγίσματος: μόνιμης κόλλησης, που δεν επιτρέπει να σάκο να ανοίξει, αλλά και επαναχρησιμοποιούμενη ταινία, που επιτρέπει το άνοιγμα του σάκου αρκετές φορές, χωρίς να υπάρχει φθορά στο υλικό. Επιπλέον, σε πολλές διαστάσεις μπορεί να εφαρμοστεί μεταλλοτυπία. Για να ενημερωθείτε περισσότερο για τα φινιρίσματα των χάρτινων σάκων p-bags της Multibags, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

multibags logo σε άσπρο χρώμα

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

4

Δυνατότητα επιλογής υλικού

H Multibags μπορεί να παράξει τους χάρτινους σάκους courier, τόσο σε λευκό, όσο και καφέ οικολογικό χαρτί κράφτ. Το βάρος του χαρτιού εξαρτάται από τη διάσταση που θα επιλέξετε, και κυμαίνεται από τα 50 gsm (για τους σάκους μικρών διαστάσεων) έως τα 100 gsm (για τις μεγαλύτερες διαστάσεις).