Στη Multibags, κατανοώντας την επιθυμία για επιλογή ανάμεσα σε οικονομικές λύσεις και λύσεις υψηλών απαιτήσεων, σας παρέχουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ 2 τύπων ισοθερμικών τσαντών:

Στις ισοθερμικές τσάντες χαμηλού κόστους το ζητούμενο είναι η παραγωγή τσαντών με εξαιρετικά μειωμένο κόστος. Για το λόγο αυτό, πολλά σύνθετα χαρακτηριστικά δεν είναι δυνατό να επιλεγούν.

Στις ισοθερμικές τσάντες υψηλών απαιτήσεων, δίνεται έμφαση στην επιλογή χαρακτηριστικών που θα δημιουργήσουν ένα προϊόν υψηλών θερμομονωτικών αποδόσεων. Επιλέξτε αυτό τον τύπο ισοθερμικών τσαντών, εφόσον το προϊόν που θέλετε να συσκευάσετε είναι ιδιαίτερα ευπαθές στην αλλαγή των θερμοκρασιών (όπως κατεψυγμένα προϊόντα, θαλασσινά κ.τ.λ.)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ
Οι ισοθερμικές τσάντες δεν έχουν πιέτες. Υπολογίστε πως η μεταφορά ενός αντικειμένου μεσαίου ή μεγάλου μεγέθους θα τσαλακώσει την όψη και θα δημιουργήσει ένα είδους άτυπης πιέτας στη βάση.

ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΥΨΗΛΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ
Βάσει της μακρόχρονης εμπειρίας μας στην κατασκευή ισοθερμικών τσαντών, σας παρέχουμε 2 επιλογές μεγέθους, τα οποία αποδεδειγμένα μπορούν να διατηρήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αναλλοίωτο το περιεχόμενο της συσκευασίας.

ΠΑΧΟΣ ΥΛΙΚΟΥ:

Όσο περισσότερα microns συνθέτουν το πλαστικό υλικό, τόσο πιο ανθεκτική είναι η τσάντα. Το πάχος του πλαστικού υλικού υπολογίζεται σε microns.

ΔΙΑΣΤΡΩΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ:

Θερμομονωτικό υλικό:

Πρόκειται για ειδικό αφρώδες υλικό EPE με υψηλές θερμομονωτικές ιδιότητες, με πάχος 2 ή 1,5 mm (ανάλογα με τον τύπο της τσάντας). Το ενδιάμεσο αυτό στρώμα δεν είναι ορατό στο μάτι.

Εσωτερική επίστρωση (μόνο στις ισοθερμικές τσάντες υψηλών απαιτήσεων):

Η εσωτερική επίστρωση με την οποία τα προϊόντα έρχονται σε επαφή είναι 100% κατάλληλη για επαφή με τρόφιμα. Μπορείτε να επιλέξετε ως εσωτερικό υλικό επίστρωσης είτε το μεταλλοποιημένο PE στα 50 microns ή στο απλό λευκό πλαστικό PE στα 50, επίσης, microns.

Εφόσον επιθυμείτε την κατασκευή μιας ισοθερμικής τσάντας υψηλών αποδόσεων, τότε σας προτείνουμε να επιλέξετε ως εσωτερική επίστρωση το μεταλλοποιημένο EPE, το οποίο μπορεί να διατηρήσει σταθερή τη θερμοκρασία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Εξωτερική επίστρωση:

Η εξωτερική επίστρωση είναι ορατή, και μπορεί να συντίθεται είτε από επιχρισμένο μεταλλικό PE, είτε από λευκό LDPE. Εάν οι υψηλές απιτήσεις αποτελούν το βασικό σας ζητούμνεο, σας προτείνουμε να επιλέξετε την επιχρισμένη μεταλλική PE επίστρωση.

Η εκτύπωση επάνω στις ισοθερμικές τσάντες μπορεί να καταλαμβάνει έως και το 100% της έκτασης της τσάντας, καθώς στη Multibags μπορούμε να εκτυπώνουμε και στις πιέτες (εκτός από τις τσάντες χωρίς πιέτες).

Η εκτύπωση επάνω στις πλαστικές ισοθερμικές τσάντες μπορεί να καταλαμβάνει έως και το 100% της έκτασης της τσάντας. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν συνολικά έως 4 χρώματα PANTONE ή να συνδυαστούν με υψηλής ποιότητας φωτογραφική εκτύπωση CMYK. Καθώς το υλικό καατσκευής της τσάντας είναι μεταλλοποιημένο PE, ως χρώμα βάσης θα πρέπει να θεωρείται το ασημί μεταλλικό. Παρόλα αυτά, προκειμένου να ενισχυθεί η εικαστική διάσταση της τσάντας, μπορεί να εφαρμοστεί λευκό χρώμα 100% κάλυψης, ώστε να μην είναι ορατή η μεταλλικότητα του υλικού.

Η ιδιαίτερα ενισχυμένη λαβή των ισοθερμικών τσαντών μπορεί να είναι λευκή ή μαύρη.

Η ποσότητα της παραγγελίας σας επηρεάζει και την τιμή της τελικής προσφοράς μας. Σε γενικές γραμμές, οι μεγαλύτερες ποσότητες παραγγελιών οδηγούν σε μικρότερη τιμή μονάδας. Σε περίπτωση που οι προτεινόμενες ποσότητες της Multibags δε σας ικανοποιούν, δηλώστε εσείς την ποσότητα που σας ενδιαφέρει και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, αφού εξετάσουμε το αίτημά σας.

ΒΗΜΑ 1

Επιλογή τύπου ισοθερμικής τσάντας

Παρακαλούμε, επιλέξτε τον τύπο της ισοθερμικής τσάντας: