Η τσάντα τύπου block με die cut λαβή αποτελεί μια ιδιαίτερα οικονομική λύση συσκευασίας. Αναφέρεται σε δεσμίδες πλαστικών τσαντών με εσωτερική λαβή die cut, οι οποίες μπορούν να αποσπαστούν από το στέλεχός τους, στο οποίο υπάρχουν 2 οπές για εύκολη κάθετη τοποθέτηση (π.χ. κρέμασμα σε τοίχο).

Οι die cut block πλαστικές τσάντες κατασκευάζονται από λεπτό HPDE υλικό, με προεπιλεγμένο πάχος 20 micra (ή κατ’ εξαίρεση σε μεγαλύτερα micra) και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές και πρακτικές. Η επιλογή αυτού του είδους της πλαστικής τσάντας εξαρτάται από τις ανάγκες του κάθε πελάτη, ιδιαίτερα εφόσον αυτός πρόκειται να τις χρησιμοποιήσει για αντικείμενα μικρών διαστάσεων και βάρους.

HDPE (HIGH DENSITY PE)
To HDPE αποτελεί ένα ιδιαίτερα λεπτό πλαστικό υλικό, το οποίο μπορεί να αντέξει σε θερμοκρασίες έως 120 βαθμών Κελσίου. Ο όρος «υψηλή πυκνότητα» αναφέρεται στη μοριακή δομή του πολυαιθυλένιου. Το HDPE ως υλικό είναι ελαστικό και σκίζεται δύσκολα.
Το HDPE υλικό που χρησιμοποιεί η Multibags είναι το πρωτογενές και όχι αναγεννημένο (κομμάτια δηλαδή από HDPE που λιώνονται ξανά και επαναχρησιμοποιούνται).

Στη Multibags έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε κάποιο από τα ήδη χρωματισμένα υλικά πλαστικής τσάντας. Στην περίπτωση αυτή, ειδικά εφόσον επιθυμείτε να τυπώσετε τα στοιχεία σας ή το λογότυπό σας, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι σε σκούρα χρώματα βάσης υλικού δεν ενδείκνυται η χρήση όλων των χρωμάτων Pantone: Για παράδειγμα, εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε μαύρο πλαστικό υλικό, τότε τα χρώματα εκτύπωσης με τα οποία θα μπορέσουν να τυπωθούν το λογότυπο, τα στοιχεία επικοινωνίας κ.τ.λ. δεν μπορούν να είναι διαφορετικά από χρυσό ή ασημί. Εάν επιλέξετε άλλο χρώμα εκτύπωσης, τότε το χρώμα αυτό θα αλλοιωθεί έντονα από το χρώμα του πλαστικού υλικού.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να έχετε μια ανοιχτόχρωμη εκτύπωση των στοιχείων επικοινωνίας του λογότυπου κ.τ.λ. επάνω σε σκουρόχρωμο φόντο, τότε επιλέξτε ως χρώμα υλικού το λευκό, και στη συνέχεια θα χρησιμοποιηθούν χρώματα PANTONE ή CMYK για να καλυφθεί το λευκό φόντο και να τυπωθούν τα στοιχεία επικοινωνίας.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Το χρώμα υλικού είναι διαφορετικό από το χρώμα εκτύπωσης: στο χρώμα υλικού, το μελάνι χρησιμοποιείται κατά τη διαδικασία παραγωγής του υλικού και έτσι χρωματίζεται ομοιόμορφα η εσωτερική και εξωτερική πλευρά της πλαστικής τσάντας. Το χρώμα εκτύπωσης είναι μελάνι PANTONE ή CMYK που χρησιμοποιείται μετά την παραγωγή του πλαστικού υλικού προκειμένου να τυπωθούν στοιχεία επάνω σε αυτό, όπως λογότυπα και διευθύνσεις.

Η εκτύπωση επάνω στις τσάντες die cut block μπορεί να καταλαμβάνει έως και το 100% της έκτασης της τσάντας.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ:
ΑΡΙΘΜΟΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ: Επιλέξτε το συνολικό αριθμό χρωμάτων που θα τυπωθούν επάνω στην τσάντα σας: Σε περίπτωση που το χρώμα του υλικού το οποίο επιλέξατε είναι λευκό, μην προσμετρήσετε στον αριθμό των χρωμάτων το λευκό χρώμα.
Επιπλέον, σε περίπτωση που το λογότυπό σας έχει αποχρώσεις ενός χρώματος (π.χ. εάν στο λογότυπο υπάρχει μαύρο και διάφορες αποχρώσεις του γκρι), τότε μετρήστε στον αριθμό των χρωμάτων μόνο ένα χρώμα (π.χ. το μαύρο). Για την αποτύπωση των διαφόρων αποχρώσεων ενός χρώματος, οι διακυμάνσεις του χρώματος αποδίδονται στην εκτύπωση με μικρές κουκίδες (raster), η πυκνότητα των οποίων καθορίζει και το βάθος του χρώματος.
Τα χρώματα τα οποία εκτυπώνονται επάνω στις πλαστικές τσάντες die cut block είναι κατά βάση χρώματα PANTONE. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να εκτυπώσετε κάποια μη γραμμική εικόνα ή φωτογραφία επάνω στην τσάντα σας, τότε επιλέξτε «Εκτύπωση εικόνας CMYK». Στην περίπτωση αυτή, οι τονικές χρωματικές διαβαθμίσεις της εικόνας θα αποτυπωθούν ως μικρές κουκίδες (raster), οι οποίες θα είναι ορατές μόνο όταν η εκτυπωμένη περιοχή έρχεται πολύ κοντά στα μάτια σας. Επιλέγοντας «Εκτύπωση εικόνας CMYK», επιλέγετε αυτόματα μια τετράχρωμη εκτύπωση με τη χρήση των βασικών χρωμάτων CMYK, τα οποία όταν συνδυαστούν μεταξύ τους μπορούν να παράγουν όλους τους δυνατούς χρωματισμούς . Η «φωτογραφική» εκτύπωση είναι αποτέλεσμα μιας CMYK εκτύπωσης. Υπάρχει και η δυνατότητα μονοχρωματικής φωτογραφικής εκτύπωσης στην οποία θα πρέπει να επιλέξετε ως αριθμό χρωμάτων εκτύπωσης, το ένα χρώμα, και το εκτυπωτικό αποτέλεσμα θα είναι η αποτύπωση μιας μονόχρωμης εικόνας η οποία θα σχηματίζεται από τις τονικές διαβαθμίσεις του επιλεγόμενου χρώματος.
Το ματ μελάνι αποτελεί ένα πρόσθετο υλικό, το οποίο αναμειγνύεται με το χρώμα pantone ή CMYK, προκειμένου να αποδώσει μια ματ υφή στο σημεία εφαρμογής του. Εφόσον χρησιμοποιήσετε ματ μελάνι, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το πλαστικό υλικό χάνει τη φυσική του γυαλάδα και στιλπνότητα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Το χρώμα υλικού είναι διαφορετικό από το χρώμα εκτύπωσης: στο χρώμα υλικού, το μελάνι χρησιμοποιείται κατά τη διαδικασία παραγωγής του υλικού και έτσι χρωματίζεται ομοιόμορφα η εσωτερική και εξωτερική πλευρά της πλαστικής τσάντας. Το χρώμα εκτύπωσης είναι μελάνι PANTONE ή CMYK που χρησιμοποιείται μετά την παραγωγή του πλαστικού υλικού προκειμένου να τυπωθούν στοιχεία επάνω σε αυτό, όπως λογότυπα και διευθύνσεις.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Το κόστος της τσάντας επηρεάζεται από: 1) το συνολικό αριθμό των χρωμάτων που θα εκτυπωθούν, 2) την έκταση που καταλαμβάνουν τα χρώματα αυτά επάνω στην τσάντα, 3) τη χρήση ή όχι ματ μελανιού (η χρήση του ματ μελανιού αυξάνει την τελική τιμή της πλαστικής τσάντας).

Η ποσότητα της παραγγελίας σας επηρεάζει και την τιμή της τελικής προσφοράς μας. Σε γενικές γραμμές, οι μεγαλύτερες ποσότητες παραγγελιών οδηγούν σε μικρότερη τιμή μονάδας. Σε περίπτωση που οι προτεινόμενες ποσότητες της Multibags δε σας ικανοποιούν, δηλώστε εσείς την ποσότητα που σας ενδιαφέρει και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, αφού εξετάσουμε το αίτημά σας.

ΒΗΜΑ 1

Καθορισμός διάστασης

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη διάσταση που επιθυμείτε:

Το στέλεχος συρραφής των τσαντών έχει ύψος 3 εκ.