ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: 1) Εφόσον επιλέξετε μια «ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ», τότε η ελάχιστη ποσότητα παραγωγής στην οποία μπορούμε να προβούμε είναι 30.000 τεμάχια, 2) στην περίπτωση που επιθυμείτε να κατασκευάσουμε μια τσάντα με δική σας διάσταση, η οποία δεν περιλαμβάνεται στη λίστα μας, θα εξετάσουμε το αίτημά σας και θα σας δώσουμε την προσφορά μας, είτε για τη διάσταση που μας υποδείξατε, είτε για την πλησιέστερη δυνατή διάσταση που μπορούμε να κατασκευάσουμε, 3) Η κάθε διάσταση που δεν περιλαμβάνεται στο βασικό διαστασιολόγιο της Multibags θεωρείται «ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ» και επομένως η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι 30.000 τεμάχια.

ΛΕΥΚΟ KRAFT ΧΑΡΤΙ
To λευκό Kraft χαρτί είναι ένα πορώδες υλικό με υψηλές αντοχές σε σκισίματα, το οποίο ενδείκνυται για την κατασκευή χάρτινων τσαντών. Το χαρτί Kraft προκύπτει από την πολτοποίηση ξύλινης μάζας, την προσθήκη ειδικών ενισχυτικών υλικών και λευκαντικών υλών, χάρη στις οποίες αποκτά το εξαιρετικής καθαρότητας λευκό χρώμα.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: 1) Αποτελεί μια ιδιαίτερα ανθεκτική και κλασική λύση συσκευασίας, 2) αν και οικονομικό, προσδίδει μια αίσθηση πολυτέλειας, 3) το λευκό χρώμα αποτελεί την ιδανική βάση για την σωστή αποτύπωση των χρωμάτων εκτύπωσης.

ΚΑΦΕ ΦΥΣΙΚΟ KRAFT ΧΑΡΤΙ
Στην περίπτωση του καφέ (ή αλλιώς μπεζ) kraft χαρτιού, δεν έχει γίνει προσθήκη λευκαντικών υλών και επομένως το χαρτί διατηρεί το φυσικό του χρώμα.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: 1) Αποτελεί μια ιδιαίτερα ανθεκτική και κλασική λύση συσκευασίας, 2) είναι ελαφρώς πιο οικονομικό από το λευκό Kraft χαρτί, χωρίς όμως να έχει υποδεέστερη ποιότητα, 3) προσδίδει οικολογικό χαρακτήρα στην τσάντα και το προφίλ της επιχείρησής σας, 4) με τη χρήση ειδικών φινιρισμάτων (π.χ. μεταλλοτυπίες και λευκά βερνίκια) το αισθητικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.

Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να χρωματίσετε τις λαβές στις τσάντες σας, προκειμένου να ταιριάζει με το εικαστικό της υπόλοιπης τσάντας. Στη Multibags, και ειδικότερα στις χάρτινες τσάντες πλακέ λαβής, σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε χωρίς περιορισμό το όποιο χρώμα επιθυμείτε ή να προτιμήσετε λαβές στα φυσικά χρώματα του υλικού (λευκό ή καφέ). Σε περίπτωση χρωματισμού των λαβών, η ελάχιστη ποσότητα παραγελίας είναι 30.000 τεμάχια.

Η εκτύπωση επάνω στις τσάντες στριφτής λαβής μπορεί να καταλαμβάνει έως και το 100% της έκτασης της τσάντας, καθώς στη Multibags μπορούμε να εκτυπώνουμε και στις πιέτες.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ:
ΑΡΙΘΜΟΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ: Επιλέξτε το συνολικό αριθμό χρωμάτων που θα τυπωθούν επάνω στην τσάντα σας: Σε περίπτωση που το χαρτί το οποίο επιλέξατε είναι λευκό, μην προσμετρήσετε στον αριθμό των χρωμάτων το λευκό χρώμα. Επίσης δεν προσμετράται ως χρώμα το φυσικό καφέ, σε περίπτωση που επιλέξετε ως βάση, μια τσάντα με καφέ οικολογικό χαρτί.

Επιπλέον, σε περίπτωση που το λογότυπό σας έχει αποχρώσεις ενός χρώματος (π.χ. εάν στο λογότυπο υπάρχει μαύρο και διάφορες αποχρώσεις του γκρι), τότε μετρήστε στον αριθμό των χρωμάτων μόνο ένα χρώμα (π.χ. το μαύρο). Για την αποτύπωση των διαφόρων αποχρώσεων ενός χρώματος, οι διακυμάνσεις του χρώματος αποδίδονται στην εκτύπωση με μικρές κουκίδες (raster), η πυκνότητα των οποίων καθορίζει και το βάθος του χρώματος.

Τα χρώματα τα οποία εκτυπώνονται επάνω στις χάρτινες τσάντες στριφτής λαβής είναι κατά βάση χρώματα PANTONE. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να εκτυπώσετε κάποια μη γραμμική εικόνα ή φωτογραφία επάνω στην τσάντα σας, τότε επιλέξτε «Εκτύπωση εικόνας CMYK». Στην περίπτωση αυτή, οι τονικές χρωματικές διαβαθμίσεις της εικόνας θα αποτυπωθούν ως μικρές κουκίδες (raster), οι οποίες θα είναι ορατές μόνο όταν η εκτυπωμένη περιοχή έρχεται πολύ κοντά στα μάτια σας. Επιλέγοντας «Εκτύπωση εικόνας CMYK», επιλέγετε αυτόματα μια τετράχρωμη εκτύπωση με τη χρήση των βασικών χρωμάτων CMYK, τα οποία όταν συνδυαστούν μεταξύ τους μπορούν να παράγουν όλους τους δυνατούς χρωματισμούς . Η «φωτογραφική» εκτύπωση είναι αποτέλεσμα μιας CMYK εκτύπωσης. Υπάρχει και η δυνατότητα μονοχρωματικής φωτογραφικής εκτύπωσης στην οποία θα πρέπει να επιλέξετε ως αριθμό χρωμάτων εκτύπωσης, το ένα χρώμα, και το εκτυπωτικό αποτέλεσμα θα είναι η αποτύπωση μιας μονόχρωμης εικόνας η οποία θα σχηματίζεται από τις τονικές διαβαθμίσεις του επιλεγόμενου χρώματος.

Εάν έχετε επιλέξει να χρησιμοποιήσετε ως βάση, το καφέ kraft χαρτί, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα εκτυπωμένα χρώματα του τελικού προϊόντος θα εμφανίζονται πιο σκούρα από αυτά στον κατάλογο της PANTONE, καθώς «δανείζονται» μια ελαφριά σκουρόχρωμη απόχρωση από το καφέ kraft υλικό. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε περίπτωση που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε λευκό ή οποιοδήποτε ανοιχτό χρώμα επάνω σε καφέ kraft υλικό.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:Διευκρινίζεται ότι ο αριθμός των εκτυπωμένων χρωμάτων επηρεάζει την ελάχιστη δυνατή ποσότητα παραγγελίας και την τιμή του τελικού προϊόντος. Η ποσότητα της παραγγελίας σας καθορίζει και τον αριθμό των χρωμάτων που μπορούν να τυπωθούν επάνω στη χάρτινη τσάντα στριφτής λαβής:

-Για εκτύπωση 1 χρώματος, η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας καθορίζεται στα 3.000 τεμάχια
-Για εκτύπωση 2 χρωμάτων, η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας καθορίζεται στα 5.000 τεμάχια
-Για εκτύπωση 3 χρωμάτων, η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας καθορίζεται στα 10.000 τεμάχια

ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ:
Στη Multibags, σας δίνουμε τη δυνατότητα να εκτυπώσετε, και το εσωτερικό της χάρτινης τσάντας σας. Στην περίπτωση που επιλέξετε το χρωματισμό του εσωτερικού τμήματος της τσάντας σας, θα πρέπει πάντα να έχετε υπόψη ότι λόγω της απορροφητικότητας του Kraft χαρτιού, η εσωτερική εκτύπωση, ιδιαίτερα σε σκούρα χρώματα, μπορεί να επηρεάσει την εμφάνιση των εξωτερικών χρωμάτων και αντίστροφα, ιδιαίτερα όταν αυτά είναι σε πιο ανοιχτούς τόνους. Σε πολλές περιπτώσεις και υπό προϋποθέσεις, ως εσωτερική εκτύπωση επιλέγεται ένα μοτίβο (σχέδιο), όπως λόγου χάρη το λογότυπο της επιχείρησης, το οποίο εκτυπώνεται σε επανάληψη, σε όλη την έκταση του εσωτερικού περιεχομένου.

ΒΗΜΑ 1

Επιλογή διάταξης και διάστασης

Παρακαλούμε επιλέξτε ΜΟΝΟ μία διάσταση.

Διαθέσιμες διαστάσεις:

WhiteHandle