ΧΩΡΙΣ ΠΙΕΤΑ: Στις πλαστικές τσάντες patch handle χωρίς πιέτα (πλαϊνές ή πάτου) ένα ενιαίο κομμάτι από πλαστικό διπλώνει κατά μήκος στη μέση και οι πλαϊνές πλευρές κολλούνται μεταξύ τους, με χρήση υψηλής θερμοκρασίας. H χειρολαβή της τσάντας patch handle δεν είναι εξωτερική, αλλά μια παραλληλόγραμμη οπή στο σώμα της τσάντας. Περιμετρικά της περιοχή της οπής, στην εσωτερική πλευρά της πλαστικής τσάντας, υπάρχει ενίσχυση από επιπλέον πλαστικό υλικό σε παραλληλόγραμμο σχήμα (patch). Οι πλαστικές τσάντες με patch λαβή είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές στις κολλήσεις της, ενώ το δίπλωμα στη βάση της τσάντας επιτρέπει την ολική χρήση χρώματος, χωρίς να εμφανίζεται μια λεπτή ατύπωτη οριζόντια γραμμή στη βάση.

ΚΑΤΩ ΠΙΕΤΑ: Στις πλαστικές τσάντες patch handle με πιέτα στη βάση ένα ενιαίο κομμάτι από πλαστικό διπλώνει κατά μήκος στη μέση και οι πλαϊνές πλευρές κολλούνται μεταξύ τους, με χρήση υψηλής θερμοκρασίας . H χειρολαβή της τσάντας patch handle δεν είναι εξωτερική, αλλά μια παραλληλόγραμμη οπή στο σώμα της τσάντας. Περιμετρικά της περιοχή της οπής, στην εσωτερική πλευρά της πλαστικής τσάντας, υπάρχει ενίσχυση από επιπλέον πλαστικό υλικό σε παραλληλόγραμμο σχήμα (patch). Οι πλαστικές τσάντες με patch λαβή είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές στις κολλήσεις της, ενώ παράλληλα διευκολύνεται η τοποθέτηση και μεταφορά αντικειμένων (όπως κουτιά) στο εσωτερικό της.

ΠΛΑΪΝΗ ΠΙΕΤΑ: Στις πλαστικές τσάντες patch handle με πιέτα στo πλάι, ένα ενιαίο κομμάτι από πλαστικό διπλώνει κατά μήκος στη μέση και οι πλαϊνές πλευρές κολλούνται μεταξύ τους, με χρήση υψηλής θερμοκρασίας. H χειρολαβή της τσάντας patch handle δεν είναι εξωτερική, αλλά μια παραλληλόγραμμη οπή στο σώμα της τσάντας. Περιμετρικά της περιοχή της οπής, στην εσωτερική πλευρά της πλαστικής τσάντας, υπάρχει ενίσχυση από επιπλέον πλαστικό υλικό σε παραλληλόγραμμο σχήμα (patch). Οι πλαστικές τσάντες με patch λαβή είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές στις κολλήσεις της, ενώ παράλληλα διευκολύνεται η τοποθέτηση και μεταφορά αντικειμένων (όπως κουτιά) στο εσωτερικό της.

  1. Το πάχος του υλικού της τσάντας μετράται σε microns.
  2. Αυτό το είδος της πλαστικής τσάντας μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κάθε κατάστημα για την τοποθέτηση κάθε αντικειμένου, ακόμη και τροφίμων.
  3. Εφόσον επιλέξετε πλαστική τσάντα patch handle και επιθυμείτε να τοποθετήσετε μέσα της κουτιά, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η βάση του κουτιού θα «αγκαλιάσει» έκταση από την κατώτερη πλευρά της τσάντας. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να συμβεί κάτι τέτοιο, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από τις πλαστικές τσάντες patch handle με πιέτα στον πάτο.

HDPE (HIGH DENSITY PE)
To HDPE αποτελεί ένα ιδιαίτερα λεπτό πλαστικό υλικό, το οποίο μπορεί να αντέξει σε θερμοκρασίες έως 120 βαθμών Κελσίου. Ο όρος «υψηλή πυκνότητα» αναφέρεται στη μοριακή δομή του πολυεθυλένιου. Είναι λιγότερο ελαστικό και πιο γυαλιστερό από το HDPE, ενώ σκίζεται πιο δύσκολα.
Το HDPE που χρησιμοποιεί η Multibags είναι το πρωτογενές και όχι αναγεννημένο (κομμάτια δηλαδή από HDPE που λιώνονται ξανά και επαναχρησιμοποιούνται).

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: 1) Το HDPE υλικό που χρησιμοποιεί η Multibags είναι κατάλληλο για τη μεταφορά τροφίμων, 2) είναι 100% ανακυκλώσιμο, 3) εάν επιθυμείτε, στο HDPE μπορούν να προστεθούν ειδικές χημικές ουσίες που το καθιστούν βιοδιασπώμενο.

 

LDPE (LOW DENSITY PE)
To LDPE αποτελεί ένα ιδιαίτερα λεπτό πλαστικό υλικό, το οποίο μπορεί να αντέξει σε θερμοκρασίες έως 80 βαθμών Κελσίου. Ο όρος «χαμηλή πυκνότητα» αναφέρεται στη μοριακή δομή του πολυεθυλένιου. Είναι περισσότερο ελαστικό, περισσότερο απαλό στην υφή και λιγότερο γυαλιστερό από το HDPE. Σε επίπεδο αντοχών βάρους, το LDPE σκίζεται ευκολότερα από το HDPE.
Το LDPE υλικό που χρησιμοποιεί η Multibags είναι το πρωτογενές και όχι αναγεννημένο (κομμάτια δηλαδή από LDPE που λιώνονται ξανά και επαναχρησιμοποιούνται).

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: 1) Το HDPE υλικό που χρησιμοποιεί η Multibags είναι κατάλληλο για τη μεταφορά τροφίμων και 100% ανακυκλώσιμο, 2) εάν επιθυμείτε, στο HDPE μπορούν να προστεθούν ειδικές χημικές ουσίες που το καθιστούν βιοδιασπώμενο.

Στη Multibags έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε κάποιο από τα ήδη χρωματισμένα υλικά πλαστικής τσάντας. Στην περίπτωση αυτή, ειδικά εφόσον επιθυμείτε να τυπώσετε τα στοιχεία σας ή το λογότυπό σας, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι σε σκούρα χρώματα βάσης υλικού δεν ενδείκνυται η χρήση όλων των χρωμάτων Pantone: Για παράδειγμα, εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε μαύρο πλαστικό υλικό, τότε τα χρώματα εκτύπωσης με τα οποία θα μπορέσουν να τυπωθούν το λογότυπο, τα στοιχεία επικοινωνίας κ.τ.λ. δεν μπορούν να είναι διαφορετικά από χρυσό ή ασημί. Εάν επιλέξετε άλλο χρώμα εκτύπωσης, τότε το χρώμα αυτό θα αλλοιωθεί έντονα από το χρώμα του πλαστικού υλικού.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να έχετε μια ανοιχτόχρωμη εκτύπωση των στοιχείων επικοινωνίας του λογότυπου κ.τ.λ. επάνω σε σκουρόχρωμο φόντο, τότε επιλέξτε ως χρώμα υλικού το λευκό, και στη συνέχεια θα χρησιμοποιηθούν χρώματα PANTONE ή CMYK για να καλυφθεί το λευκό φόντο και να τυπωθούν τα στοιχεία επικοινωνίας.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Το χρώμα υλικού είναι διαφορετικό από το χρώμα εκτύπωσης: στο χρώμα υλικού, το μελάνι χρησιμοποιείται κατά τη διαδικασία παραγωγής του υλικού και έτσι χρωματίζεται ομοιόμορφα η εσωτερική και εξωτερική πλευρά της πλαστικής τσάντας. Το χρώμα εκτύπωσης είναι μελάνι PANTONE ή CMYK που χρησιμοποιείται μετά την παραγωγή του πλαστικού υλικού προκειμένου να τυπωθούν στοιχεία επάνω σε αυτό, όπως λογότυπα και διευθύνσεις.

Η εκτύπωση επάνω στις τσάντες patch handle μπορεί να καταλαμβάνει έως και το 100% της έκτασης της τσάντας, καθώς στη Multibags μπορούμε να εκτυπώνουμε και στις πιέτες (εκτός από τις τσάντες χωρίς πιέτες).

ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ:
ΑΡΙΘΜΟΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ: Επιλέξτε το συνολικό αριθμό χρωμάτων που θα τυπωθούν επάνω στην τσάντα σας: Σε περίπτωση που το χρώμα του υλικού το οποίο επιλέξατε είναι λευκό, μην προσμετρήσετε στον αριθμό των χρωμάτων το λευκό χρώμα.
Επιπλέον, σε περίπτωση που το λογότυπό σας έχει αποχρώσεις ενός χρώματος (π.χ. εάν στο λογότυπο υπάρχει μαύρο και διάφορες αποχρώσεις του γκρι), τότε μετρήστε στον αριθμό των χρωμάτων μόνο ένα χρώμα (π.χ. το μαύρο). Για την αποτύπωση των διαφόρων αποχρώσεων ενός χρώματος, οι διακυμάνσεις του χρώματος αποδίδονται στην εκτύπωση με μικρές κουκίδες (raster), η πυκνότητα των οποίων καθορίζει και το βάθος του χρώματος.
Τα χρώματα τα οποία εκτυπώνονται επάνω στις πλαστικές τσάντες patch handle είναι κατά βάση χρώματα PANTONE. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να εκτυπώσετε κάποια μη γραμμική εικόνα ή φωτογραφία επάνω στην τσάντα σας, τότε επιλέξτε «Εκτύπωση εικόνας CMYK». Στην περίπτωση αυτή, οι τονικές χρωματικές διαβαθμίσεις της εικόνας θα αποτυπωθούν ως μικρές κουκίδες (raster), οι οποίες θα είναι ορατές μόνο όταν η εκτυπωμένη περιοχή έρχεται πολύ κοντά στα μάτια σας. Επιλέγοντας «Εκτύπωση εικόνας CMYK», επιλέγετε αυτόματα μια τετράχρωμη εκτύπωση με τη χρήση των βασικών χρωμάτων CMYK, τα οποία όταν συνδυαστούν μεταξύ τους μπορούν να παράγουν όλους τους δυνατούς χρωματισμούς. Η «φωτογραφική» εκτύπωση είναι αποτέλεσμα μιας CMYK εκτύπωσης. Υπάρχει και η δυνατότητα μονοχρωματικής φωτογραφικής εκτύπωσης στην οποία θα πρέπει να επιλέξετε ως αριθμό χρωμάτων εκτύπωσης, το ένα χρώμα, και το εκτυπωτικό αποτέλεσμα θα είναι η αποτύπωση μιας μονόχρωμης εικόνας η οποία θα σχηματίζεται από τις τονικές διαβαθμίσεις του επιλεγόμενου χρώματος.
Το ματ μελάνι αποτελεί ένα πρόσθετο υλικό, το οποίο αναμειγνύεται με το χρώμα pantone ή CMYK, προκειμένου να αποδώσει μια ματ υφή στο σημεία εφαρμογής του. Εφόσον χρησιμοποιήσετε ματ βερνίκι, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το πλαστικό υλικό χάνει τη φυσική του γυαλάδα και στιλπνότητα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Το χρώμα υλικού είναι διαφορετικό από το χρώμα εκτύπωσης: στο χρώμα υλικού, το μελάνι χρησιμοποιείται κατά τη διαδικασία παραγωγής του υλικού και έτσι χρωματίζεται ομοιόμορφα η εσωτερική και εξωτερική πλευρά της πλαστικής τσάντας. Το χρώμα εκτύπωσης είναι μελάνι PANTONE ή CMYK που χρησιμοποιείται μετά την παραγωγή του πλαστικού υλικού προκειμένου να τυπωθούν στοιχεία επάνω σε αυτό, όπως λογότυπα και διευθύνσεις.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Το κόστος της τσάντας επηρεάζεται από: 1) Το συνολικό αριθμό των χρωμάτων που θα εκτυπωθούν, 2) την έκταση που καταλαμβάνουν τα χρώματα αυτά επάνω στην τσάντα, 3) τη χρήση ή όχι ματ μελανιού (η χρήση του ματ μελανιού αυξάνει την τελική τιμή της πλαστικής τσάντας).

Η ποσότητα της παραγγελίας σας επηρεάζει και την τιμή της τελικής προσφοράς μας. Σε γενικές γραμμές, οι μεγαλύτερες ποσότητες παραγγελιών οδηγούν σε μικρότερη τιμή μονάδας. Σε περίπτωση που οι προτεινόμενες ποσότητες της Multibags δε σας ικανοποιούν, δηλώστε εσείς την ποσότητα που σας ενδιαφέρει και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, αφού εξετάσουμε το αίτημά σας.

ΒΗΜΑ 1

Τοποθέτηση πιέτας

Παρακαλούμε, επιλέξτε σε ποιο σημείο της soft loop τσάντας επιθυμείτε την τοποθέτηση πιέτας: