multibags logo σε άσπρο χρώμα
ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ

ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ

ΠΡΟΣΙΤΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ:

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΤΣΑΝΤΑΣ ΣΑΣ
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΘΩΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ!

ΠΡΟΣΤΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

Με τις χάρτινες τσάντες πολυτελείας, εξολοκλήρου κατασκευασμένες στο χέρι, η συσκευασία των προϊόντων σας αποκτά ιδιαίτερο στυλ, εμφατική πολυτέλεια και μοναδικότητα. Οι εξαιρετικά προσιτές τιμές, πλήρως εναρμονισμένες με τις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς, καθιστούν τη λύση των χάρτινων τσαντών πολυτελείας ιδανική για όλα τα καταστήματα που επιδιώκουν να επενδύσουν τα προϊόντα τους με μια υψηλής αισθητικής συσκευασία.

ΠΛΗΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΩΝ

Πλήρως παραμετροποιήσιμες, οι χάρτινες τσάντες πολυτελείας που κατασκευάζει η Multibags προσφέρονται σε πληθώρα διαστάσεων, οι οποίες μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες συσκευασίας μικρών αντικειμένων, όπως κοσμήματα και αξεσουάρ, αλλά και ιδιαίτερα ογκωδών αντικειμένων, όπως είδη προικός, λευκά είδη, είδη ένδυσης κ.τ.λ. Με δυνατότητα επιλογής από μία μεγάλη γκάμα χαρτιών, φυσικών kraft και επιχρυσμένων, διαστάσεων, αλλά και διατάξεων (π.χ. τσάντες φάκελοι, τριγωνικές τσάντες κ.τ.λ.) οι επιλογές για την κατασκευή μιας απόλυτα μοναδικής χάρτινης τσάντας πολυτελείας φαίνονται απεριόριστες: επιλέξτε τα δικά σας χρώματα, αφεθείτε σε μοναδικούς χρωματικούς συνδυασμούς, εφαρμόστε ειδικά φινιρίσματα και είδη λαβών και χαρείτε το τελικό προϊόν: τη χάρτινη τσάντα πολυτελείας που χαρακτηρίζει απόλυτα το κατάστημά σας.

ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΑ

Στην Multibags έχουμε ως μέλημα να παρέχουμε στα καταστήματα που ενδιαφέρονται για την παραγωγή χάρτινων τσαντών πολυτελείας τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα από ένα τεράστιο πλήθος φινιρισμάτων, που συμβάλλουν στην εξατομίκευση της χάρτινης τσάντας. Μεταξύ των φινιρισμάτων που μπορούν να εφαρμοστούν είναι: εσωτερική εκτύπωση, πλαστικοποίηση (ματ και γυαλιστερή), επιλογή τύπου (κορδόνι ή κορδέλα) και είδους (βαμβακερή, σατέν, συνθετική) λαβής, λαβές εσωτερικής κόλλησης,  μακριές λαβές ώμου, eyelets, hooks, τοπικό βερνίκι, αναγλυφοτυπίες, υπογλυφοτυπίες, ειδικές μεταλλοτυπίες, κοπτικά για κορδέλες δώρου, ενισχύσεις λαβών και βάσης.

Άσπρο και καφέ kraft χαρτί

1.

ΕΙΔΟΣ ΧΑΡΤΙΟΥ

ARTPAPER & KRAFT

ARTPAPER

Το artpaper αποτελεί ένα υψηλής ποιότητας υλικό που ενδείκνυται για την κατασκευή χάρτινων τσαντών πολυτελείας. Παράγεται από πολτοποιημένη φυτική κυτταρίνη και επιστρώνεται στην εξωτερική ή και στις δύο πλευρές από ένα εξαιρετικά λεπτό στρώμα καολινίτη και χημικών ουσιών, χάρη στις οποίες το χαρτί αποκτά στιλπνότητα και διακριτική γυαλάδα. Το artpaper, σε αντίθεση με το χαρτί Velvet που χρησιμοποιείται κατά κόρον στην ελληνική τυπογραφική αγορά, είναι περισσότερο ανθεκτικό σε σκισίματα και φθορές.

KRAFT

To Kraft χαρτί είναι ένα πορώδες υλικό με υψηλές αντοχές σε σκισίματα, το οποίο ενδείκνυται για την κατασκευή χάρτινων τσαντών. Το χαρτί Kraft προκύπτει από την πολτοποίηση ξύλινης μάζας και την προσθήκη ειδικών ενισχυτικών υλικών. Στην περίπτωση του καφέ (ή αλλιώς μπεζ) kraft χαρτιού, δεν έχει γίνει προσθήκη λευκαντικών υλών και επομένως το χαρτί διατηρεί το φυσικό του χρώμα.
Το καφέ kraft χαρτί είναι ιδανικό για την κατασκευή ανθεκτικών χάρτινων τσαντών πολυτελείας για καταστήματα κάθε είδους, που το προφίλ τους αναδύει μια οικολογική διάθεση.

2.

ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ

ΜΑΤ & ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΗ

Η πλαστικοποίηση μπορεί να εφαρμοστεί τόσο στην εξωτερική, όσο και την εσωτερική πλευρά της τσάντας, δημιουργώντας μια αίσθηση πολυτέλειας, αλλά ενισχύοντας παράλληλα τις αντοχές και τη στιβαρότητα της τσάντας σας.

Η πλαστικοποίηση μπορεί να είναι είτε ματ, με ένα διακριτικό βελούδινο στην υφή αποτέλεσμα, είτε γυαλιστερή.

Χάρτινες τσάντες με κορδόνι, matt και γυαλιστερή πλαστικοποίηση
Χάρτινες Τσάντες με κορδέλα και κορδόνι

3.

ΛΑΒΕΣ

ΕΙΔΗ ΛΑΒΩΝ

ΚΟΡΔΟΝΙ

Το κορδόνι μπορεί να είναι κατασκευασμένο είτε από πολυπροπυλένιο (PP) υψηλής ποιότητας και απαράμιλλων αντοχών, είτε από 100% βαμβακερό υλικό. Ανεξάρτητα από το είδος (σχέδιο) της πλέξης, μπορείτε να επιλέξετε τη διάμετρο του κορδονιού που σας ενδιαφέρει, αλλά και το μήκος του.

ΚΟΡΔΕΛΑ

Η βαμβακερή κορδέλα ή φακαρόλα αποτελεί έναν τύπο λαβής υψηλής αισθητικής στις χάρτινες τσάντες πολυτελείας. Ανεξάρτητα από το είδος (σχέδιο) της πλέξης, μπορείτε να επιλέξετε το πλάτος της κορδέλας που σας ενδιαφέρει, λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος της τσάντας .

Τόσο το κορδόνι, όσο και η κορδέλα μπορούν να χρωματιστούν σε όποιο χρώμα επιθυμείτε!

Τόσο η κορδέλα, όσο και η φακαρόλα μπορούν να τοποθετηθούν στην τσάντα σας είτε με κόμπο, είτε να κολληθούν εσωτερικά. Στην περίπτωση του κόμπου, είναι δυνατή η τοποθέτηση πλαστικών άκρων (hooks), έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι απαράμιλλα προσεγμένο.

4.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Η εκτύπωση επάνω στις τσάντες πολυτελείας μπορεί να καταλαμβάνει έως και το 100% της έκτασης της τσάντας, καθώς στη Multibags μπορούμε να εκτυπώνουμε και στις πιέτες ακόμη και τα πιο απαιτητικά σχέδια.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Στη Multibags σάς δίνουμε τη δυνατότητα να εκτυπώσετε και το εσωτερικό της χάρτινης τσάντας πολυτελείας σας. Επιλέξτε τα χρώματα που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε ή χρησιμοποιήστε ένα μοτίβο (σχέδιο), όπως λόγου χάρη το λογότυπο της επιχείρησης, το οποίο θα εκτυπωθεί σε επανάληψη, σε όλη την έκταση του εσωτερικού περιεχομένου.

Χάρτινες τσάντες με κορδόνι

5.

ΦΙΝΙΡΙΜΑΤΑ

ΔΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΣΑΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

Στη Multibags δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στις δυνατότητες που σας προσφέρουμε, ώστε η τσάντα πολυτελείας του καταστήματός σας να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, όσο υψηλές και αν είναι αυτές. Μία πληθώρα από φινιρίσματα μπορούν να εφαρμοστούν επάνω στην τσάντα σας, κάνοντάς την απόλυτα μοναδική!

ΜΕΤΑΛΛΟΤΥΠΙΑ

Multibags logo σε ασημί χρώμα

Η μεταλλοτυπία αφορά μια τεχνική χωρίς μελάνη, κατά την οποία εξαιρετικά λεπτά μεταλλικά φύλλα προσκολλούνται στο χαρτί της τσάντας, με τη βοήθεια υψηλής θερμοκρασίας και πίεσης. Τα μεταλλικά φύλλα μπορούν να έχουν ποικιλία χρωμάτων, αν και περισσότερο συνηθίζεται η χρήση του χρυσού χρώματος (χρυσοτυπία) και του ασημένιου (ασημοτυπία).

ΑΝΑΓΛΥΦΟΤΥΠΙΑ

Λογότυπο Multibags σε άσπρο ανάγλυφο

Τεχνική χωρίς μελάνι, στην οποία χρησιμοποιείται ένα αρσενικό και ένα θηλυκό καλούπι για να ασκήσουν πίεση στο χαρτί και να δημιουργήσουν την αίσθηση του τρισδιάστατου σχεδίου, με εξόγκωση του χαρτιού προς τα επάνω ή προς τα κάτω (υπογλυφοτυπία). Η αναγλυφοτυπία μπορεί να εφαρμοστεί τοπικά, σε συγκεκριμένα τμήματα της τσάντας (π.χ. στο λογότυπο), είτε και ολικά, σε όλη την έκταση της τσάντας.

ΤΟΠΙΚΟ ΒΕΡΝΙΚΙ

Multibags logo σε μαύρο χρώμα

Το τοπικό βερνίκι (spot UV) αφορά μια τεχνική χωρίς μελάνη, κατά την οποία υπέρυθρη ακτινοβολία UV εφαρμόζεται επάνω σε ρευστό ή κονιορτοποιημένο βερνίκι, προκειμένου να δημιουργηθεί μια εξαιρετικά λεπτή και συμπαγής μεμβράνη, η οποία προστατεύει την περιοχή που επικαλύπτει και παράλληλα προσδίδει εξαιρετική γυαλάδα, ένταση στο επικαλυπτόμενο χρώμα ή υλικό και διακριτική αντανάκλαση.

ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑ

Καφέ Kraft με λεκτικό

Η μεταξοτυπία αποτελεί μια τεχνική, όπου χρώμα σε μορφή βερνικιού επικάθεται επάνω στη χάρτινη τσάντα προκειμένου να σχηματίσει τα σχεδιαστικά μέρη της τσάντας. Καθώς η ένταση της μεταξοτυπίας είναι ιδιαίτερα εμφανής, η μεταξοτυπία χρησιμοποιείται κατά κόρον σε χαρτιά brown kraft ή και ήδη χρωματισμένα, προσδίδοντας μια αίσθηση διακριτικής minimal πολυτέλειας.

EYELETS

χάρτινη τσάντα με κορδόνι και μεταλλικό eyelet

Μεταλλικά δαχτυλίδια τα οποία τοποθετούνται στις οπές των κορδονιών της χάρτινης τσάντας πολυτελείας, βάφονται και προστατεύουν το χαρτί από σκισίματα. Παράλληλα, προσδίδουν στη χάρτινη τσάντα ιδιαίτερη αισθητική.

ΟΠΗ DIE CUT

Μαύρη χάρτινη τσάντα με κορδόνι και οπή για κορδέλα δώρου

Οπή που τοποθετείται στο κέντρο της κορυφής της χάρτινης τσάντας πολυτελείας και εξυπηρετεί στο πέρασμα κορδονιού ή κορδέλας δώρου. Η οπή μπορεί να είναι στρογγυλή για τη χρήση κορδονιού δώρου ή ορθογώνια για τη χρήση κορδέλας.

ΚΟΡΔΕΛΑ ΔΩΡΟΥ

χάρτινη τσάντα με κορδόνι και κορδέλα δώρου

Επιπλέον κορδέλα (υφασμάτινη, πολυεστερική ή σατέν), οι άκρες της οποίας προσαρτώνται στην κεντρική κορυφή της χάρτινης τσάντας πολυτελείας και δένουν σε κορδέλα, προκειμένου να δημιουργήσουν την αίσθηση του δώρου. Το μήκος της κορδέλας δώρου και το χρώμα της προσδιορίζεται βάσει των δικών σας αναγκών.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΠΑΤΟΥ & ΛΑΒΩΝ

Χάρτινη τσάντα με κορδόνι και εκτυπωμένο χαρτονένιο πάτο

Κομμάτια χαρτόνι που χρησιμοποιούνται εσωτερικά στη χάρτινη τσάντα πολυτελείας προκειμένου να ενισχύσουν την αντοχή των λαβών (χαρτόνι ενίσχυσης λαβών) και του πάτου (χαρτόνι ενίσχυσης πάτου). Το χαρτόνι ενίσχυσης του πάτου μπορεί να χρωματιστεί, ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες και την αισθητική της τσάντας σας. Το χαρτόνι ενίσχυσης των λαβών δεν είναι ορατό.