Ταυτότητα εταιρίας

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ, KAINOTOMIA, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Αυτές είναι οι βασικές αξίες της εταιρίας Multibags, η οποία για περισσότερα από 20 χρόνια δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο της ανώνυμης και επώνυμης χάρτινης και πλαστικής τσάντας. Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις, που καλύπτουν ιδανικά τις ανάγκες των πελατών μας και αναβαθμίζουν ουσιαστικά την επιχείρησή τους.

Η επιτυχία μας βασίζεται τόσο στην πολύχρονη εμπειρία μας όσο και στην αφοσίωση και το πάθος της ομάδας μας να προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες, με άριστη σχέση τιμής – ποιότητας. Πέρα από τις διακρίσεις που έχουμε λάβει από το Ινστιτούτο Έρευνας και Τεχνολογίας για τις καινοτόμες ιδέες που εφαρμόζουμε σε όλο το φάσμα της δραστηριότητας μας, οι σχέσεις εμπιστοσύνης που χτίζουμε με τους πελάτες μας είναι για εμάς η μεγαλύτερη επιβράβευση. Χρόνο με το χρόνο, έχουμε καταφέρει να ισχυροποιήσουμε την παρουσία μας σε όλη την Ελλάδα και να προσθέσουμε στο πελατολόγιό μας τα πιο ηχηρά ονόματα από όλους τους κλάδους επιχειρήσεων (ένδυση, υπόδηση, εστίαση, υγεία- ομορφιά, τουρισμός κ.ά.) τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στο εξωτερικό.

Με γνώμονα πάντα την άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη και την ικανοποίηση των νέων αναγκών της αγοράς, συνεχίζουμε να δημιουργούμε εξατομικευμένες – επώνυμες λύσεις, ενώ παράλληλα διαθέτουμε ετοιμοπαράδοτες χάρτινες και πλαστικές τσάντες σε ασυναγώνιστες τιμές.

Η εταιρία Multibags δραστηριοποιείται κάτω από το πρίσμα της αυστηρής δέσμευσης για ακεραιότητα, συνέπεια και αξιοπιστία. Η δέσμευση αυτή διαπνέει όλες τις δράσεις της, συμπεριλαμβανομένων και των σχέσεων με τους προμηθευτές, τους πελάτες και όλους τους συνεργάτες της. Παράλληλα, οι πρακτικές που εφαρμόζονται κατά τη διαδικασία της παραγωγής αλλά και οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται σέβονται απόλυτα το περιβάλλον. Τόσο οι χάρτινες όσο και οι πλαστικές τσάντες Multibags είναι 100% ανακυκλώσιμες. Μάλιστα, οι χάρτινες τσάντες στριφτής και πλακέ λαβής κατασκευάζονται από οικολογικό kraft χαρτί που φέρει διεθνείς πιστοποιήσεις για την ελεγχόμενη και υπεύθυνη υλοτομία.

Επιπλέον, το υλικό που χρησιμοποιείται στις πλαστικές τσάντες Multibags είναι παρθένο (καθαρό και όχι προϊόν προσμίξεων), ενώ παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα χρησιμοποίησης βιοδιασπώμενου υλικού. Τέλος, αναγνωρίζουμε το μερίδιο που μας αναλογεί απέναντι στο κοινωνικό σύνολο και προσπαθούμε να συνεισφέρουμε με κάθε ευκαιρία. Για το λόγο αυτό, αναθέτουμε την εκτύπωση των εταιρικών εντύπων μας στο τυπογραφείο του ΚΕΘΕΑ «Σχήμα + Χρώμα», ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο το έργο της απεξάρτησης και της κοινωνικής επανένταξης.

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

ΣΕΡΡΕΣ
1ο χλμ E.O. Σερρών-Δράμας, 62100, Σέρρες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλεφωνικό κέντρο: 215.5000.300 / 23210.55035
Email: team@multibags.com

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ

Πωλήσεις: 13 και 41
Λογιστήριο: 12
Τμήμα Logistics: 18
Τμήμα ΙΤ και Ψηφιακής ασφάλειας: 21
Γραφιστικό Τμήμα: 11
Τμήμα Marketing: 16