Χάρτινοι σάκοι

ΜΕ ΣΤΡΙΦΤΗ ΛΑΒΗ

Ένα καινοτόμο προϊόν που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των χάρτινων σάκων και των χάρτινων τσαντών στριφτής λαβής

Με μια ματιά

ΟΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΧΑΡΤΙΝΩΝ ΤΣΑΝΤΩΝ ΣΤΡΙΦΤΗΣ ΛΑΒΗΣ

Καινοτόμος εμφάνιση

Οι χάρτινοι σάκοι με στριφτή λαβή που κατασκευάζει η Multibags συνδυάζουν τις στριφτές λαβές και τη δομή των χάρτινων σακών. Ως αποτέλεσμα, οι όψεις δε φέρουν πικμάνσεις, ευνοώντας την άριστη αποτύπωση του εικαστικού και η αναδίπλωση κορυφής προσθέτει στην ανθεκτικότητα των τσαντών. Οι χάρτινοι σάκοι στριφτής λαβής δεν έχουν πλαϊνές πιέτες, μόνο πιέτα στη βάση.

Προσιτή τιμή

Οι χάρτινοι σάκοι που παράγει η Multibags σχεδιάστηκαν για την αντικατάσταση των πλαστικών τσαντών μεταφοράς. Ως αποτέλεσμα, το προϊόν αυτό αποτελεί την πλέον οικονομική λύση συσκευασίας.

Χαρτί κραφτ

Οι χάρτινες τσάντες στριφτής λαβής που παράγει η Multibags κατασκευάζονται από εξαιρετικής ποιότητας κραφτ χαρτί, με glazed εξωτερική επίχριση. Το glazed κραφτ χαρτί που χρησιμοποιείται χαρακτηρίζεται ως η κορυφαία ποιότητα χαρτιού παγκοσμίως, καθώς διασφαλίζει την άριστη απόδοση των χρωμάτων εκτύπωσης και προσθέτει στις τσάντες μία ελαφριά βελούδινη αίσθηση στην αφή. Το κραφτ χαρτί διατίθεται σε λευκό χρώμα και καφέ.

Πιστοποιήσεις

Οι χάρτινες τσάντες στριφτής λαβής που παράγει η Multibags κατασκευάζονται από χαρτί κραφτ (λευκό ή καφέ) που φέρει την πιστοποίηση FSC, η οποία προωθεί την υπεύθυνη διαχείριση των παγκόσμιων δασών και χρησιμοποιείται ως διεθνική περιβαλλοντική πολιτική.

Σεβασμός στο περιβάλλον

Οι χάρτινες τσάντες στριφτής λαβής που παράγει η Multibags κατασκευάζονται από παρθένα πρώτη ύλη, η οποία μπορεί να ανακυκλωθεί και να επαναχρησιμοποιηθεί.

Ασφάλεια

Οι χάρτινοι σάκοι που παράγει η Multibags διαθέτουν ανθεκτικές κολλήσεις στα πλαϊνά των όψεων, καθιστώντας τες ανθεκτικές στη μεταφορά τους.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ ESHOP

Οι χάρτινοι σάκοι στριφτής λαβής διατίθενται ετοιμοπαράδοτοι στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Multibags, χωρίς custom χρώμα εκτύπωσης.
Ωστόσο, υπάρχει υπάρχει η δυνατότητα παραμετροποίησης, επιλέγοντας το χρώμα του υλικού, χρώματα εκτύπωσης και λαβών, αλλά και φινιρίσματα πολυτελείας.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΧΑΡΤΙΝΩΝ ΣΑΚΩΝ ΣΤΡΙΦΤΗΣ ΛΑΒΗΣ

ΧΑΡΤΙ: Επιλέξτε ανάμεσα σε λευκό και καφέ οικολογικό χαρτί, από 80 έως 100gsm. Το βάρος του χαρτιού εξαρτάται από το μέγεθος της τσάντας.

ΔΙΑΣΤΑΣΗ (Μήκος + κάτω πιέτα / ύψος):

30+10/27 εκ.
35+10/27 εκ.
40+10/27 εκ.
45+10/27 εκ.
30+10/33 εκ.
35+10/33 εκ.
40+10/33 εκ.
45+10/33 εκ.
50+10/33 εκ.
30+10/43 εκ.
35+10/43 εκ.
40+10/43 εκ.
40+15/45 εκ.
45+15/45 εκ.
50+15/45 εκ.
55+15/45 εκ.
60+15/45 εκ.
65+15/45 εκ.

ΛΑΒΕΣ: Πέρα από το κλασικό χρώμα των λαβών (λευκό και καφέ ατύπωτο) μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 30 κωδικούς χρωμάτων, προκειμένου να διασφαλίσετε ομοιομορφία στην αισθητική των τσαντών σας.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ: Για τη φλεξογραφική εκτύπωση των χάρτινων σάκων στριφτής λαβής μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως και 7 χρώματα (PANTONE, CMYK και συνδυασμός αυτών), η καλυπτικότητα των οποίων μπορεί να φτάσει το 100% των εξωτερικών επιφανειών των τσαντών.

ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΑ-ΜΕΤΑΛΛΟΤΥΠΙΑ: Στις όψεις των χάρτινων τσαντών στριφτής λαβής μπορεί να εφαρμοστεί μεταλλοτυπία, σε χρυσό, ασημί και μαύρο χρώμα

ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΑ-ΒΑΜΒΑΚΕΡΗ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΛΑΒΩΝ: Για περισσότερη αίσθηση πολυτέλειας, μπορείτε να επιλέξετε χάρτινες στριφτές λαβές με εξωτερική βαμβακερή επικάλυψη, σε λευκό ή μαύρο χρώμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

Σας απαλλάσσουμε πλήρως από το κόστος αποστολής και μεταφοράς των προϊόντων σας, είτε η παραγγελία σας αφορά ετοιμοπαράδοτα είδη του e-shop, είτε είδη που παρείχθησαν κατά παραγγελία.

ΔΩΡΕΑΝ δημιουργικό

Το γραφιστικό Τμήμα της Multibags αναλαμβάνει δωρέαν το σχεδιασμό της μακέτας, της λογοτύπησης και του visual branding του καταστήματός σας.

ΔΩΡΕΑΝ κλισέ

Εφόσον επιλέξετε να συνεργαστείτε μαζί μας, σας απαλλάσσουμε από το σημαντικό κόστος της παραγωγής των φωτοπολυμερικών λάστιχων εκτύπωσης (κλισέ) για όλες τις χάρτινες τσάντες.