Εταιρική κοινωνική ευθύνη

Η Multibags από την αρχή της ίδρυσής της της έχει σκύψει με ιδιαίτερη ευαισθησία επάνω σε θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος, συνεισφέροντας στην ανάδειξή τους και συνδράμοντας με υλικά μέσα για την επίλυσή τους.

Η αλληλεγγύη και συνεργατικότητα αποτελούν βασικές ηθικές αξίες για τη Multibags, εντυπώνονται στην κοινωνική εταιρική ευθύνη και εκφράζονται σε σημαντικά κοινωνικά θέματα. Η Multibags δεν είναι απλώς ένας χορηγός, αλλά συνεργάτης σπουδαίων συλλογικών προσπαθειών σε τομείς που αποτελούν αναπόσπαστα στοιχεία της ανάπτυξης της κοινωνίας, όπως το Περιβάλλον, η Εκπαίδευση και η Κοινωνία.

Τα τελευταία χρόνια η Multibags έχει προχωρήσει στο συντονισμό πολυάριθμων δωρεάν παραγωγών χάρτινων και πλαστικών τσαντών, προκειμένου να επιλύσει τις ανάγκες συσκευασίας ιδιωτικών και δημόσιων σχολείων Α’ βάθμιας Εκπαίδευσης. Έχει συνεισφέρει μέσω της δωρεάν παροχής των ειδών της σε πληγέντες συνανθρώπους, όπως οι κάτοικοι στο Μάτι και στη Μάντρα Αττικής.

Έχει, επίσης, προσφέρει σημαντικό υλικοτεχνικό εξοπλισμό, στο σωφρονιστικό κατάστημα των Σερρών, αλλά και ηλεκτρονικό εξοπλισμό σε τοπικά σχολεία και ιδρύματα που παρέχουν φροντίδα σε άτομα με αναπηρίες.

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

ΣΕΡΡΕΣ
1ο χλμ E.O. Σερρών-Δράμας, 62100, Σέρρες

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

ΑΘΗΝΑ
Λεωφόρος Π. Ράλλη 39, Ταύρος, 17778, Αθήνα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλεφωνικό κέντρο: 215.5000.300 / 23210.55035
Email: team@multibags.com

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ

Πωλήσεις: 13 και 41
Λογιστήριο: 12
Τμήμα Logistics: 18
Τμήμα ΙΤ και Ψηφιακής ασφάλειας: 21
Γραφιστικό Τμήμα: 11
Τμήμα Marketing: 16