ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι χάρτινες και πλαστικές τσάντες Multibags αποστέλλονται ΔΩΡΕΑΝ* μέσω μεταφορικής εταιρίας σε όλη την Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα, τηρουμένων των ελάχιστων ποσοτήτων παραγγελίας. Παράλληλα, παρέχεται η δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας σας στο εξωτερικό.

 

Αποστολή στην Ελλάδα

Προσπαθούμε πάντα να εξασφαλίσουμε την ασφαλή και άμεση αποστολή των προϊόντων, με παράδοση εντός1-4 εργάσιμων ημερών.

*Προσφέρουμε Δωρεάν Μεταφορικά εφόσον έχει πραγματοποιηθεί αγορά προϊόντων ίση ή μεγαλύτερη από την ελάχιστη ποσότητα διάθεσης:

  • Παραδόσεις Ηπειρωτικής Ελλάδος: Ένα (1) κιβώτιο
  • Παραδόσεις Νησιωτικής Ελλάδος: Δύο (2) κιβώτια**

**Παρατήρηση: Σε περίπτωση αγοράς ενός μόνο κιβωτίου, θα υπάρξει χρέωση μεταφορικών 5€. Οι προαναφερθείσες ποσότητες αφορούν στη συνολική παραγγελία του πελάτη με επιλογή οποιωνδήποτε προϊόντων.

 

Αποστολή στο Εξωτερικό

Η αποστολή παραγγελιών στο εξωτερικό θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη για τον χρόνο παράδοσης και τα έξοδα αποστολής. Σε περίπτωση μη συνεννόησης και μη ρητής συμφωνίας, η εταιρία δεν δεσμεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο για τους χρόνους παράδοσης του προϊόντος.

 

ΟΡΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα προϊόντα αποστέλλονται με ευθύνη του αγοραστή στη διεύθυνση την οποία ορίζει ο πελάτης κατά την υποβολή της παραγγελίας του (στην είσοδο του καταστήματος ή της επιχείρησης σας και πάντα σε ισόγειο χώρο). Δηλαδή, συμφωνείται ρητά ότι ο κίνδυνος για τη μεταφορά του πράγματος μεταβιβάζεται στον αγοραστή από το χρόνο παράδοσης αυτού στην μεταφορική εταιρία.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

+30 215 5000 300 / +30 23210 55035
team@multibags.com