ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΣΤΡΙΦΤΗΣ ΛΑΒΗΣ

με αναδίπλωση κορυφής

Από χαρτί κραφτ (λευκό ή καφέ) με πλήθος φινιρισμάτων

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗΣ

Οι χάρτινες τσάντες στριφτής λαβής με αναδίπλωση στο επάνω μέρος που παράγει η Multibags συνδυάζουν τα όλα τα χαρακτηριστικά των βιομηχανοποιημένων χάρτινων τσαντών στριφτής λαβής με τα φινιρίσματα των τσαντών πολυτελείας. Ως αποτέλεσμα, οι τσάντες μπορούν να παραμετροποιηθούν στον απόλυτο βαθμό, ακολουθώντας το visual branding της εταιρίας σας ή τις προσωπικές σας επιθυμίες εμφάνισης.

Φινιρίσματα πολυτελείας

ΣΤΙΣ ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΣΤΡΙΦΤΗΣ ΛΑΒΗΣ ΜΕ ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΗ ΚΟΡΥΦΗΣ
logo-m-white-01-01
Πλαστικοποίηση

Στα εξωτερικά μέρη των χάρτινων τσαντών στριφτής λαβής μπορεί να εφαρμοστεί πλαστικοποίηση, είτε ματ, είτε γυαλιστερή. Μετά την εφαρμογή της πλαστικοποίησης, οι τσάντες αδιαβροχοποιούνται εξωτερικά, γίνονται πιο στιβαρές, ενώ αποπνέουν την αίσθηση των χάρτινων τσαντών πολυτελείας.

Μεταλλοτυπία

Θερμοτυπίες σε διάφορα χρώματα μπορούν να εφαρμοστούν στα εξωτερικά μέρη των τσαντών, προσδίδοντας λάμψη στις φωτοσκιάσεις. Χάρη στην εφαρμογή των θερμοτυπιών, οι χάρτινες τσάντες στριφτής λαβής αποκτούν ένα ευδιάκριτο αποτύπωμα πολυτελείας.

Τοπικό βερνίκι (spot uv)

Επιλέξτε λεπτομέρειες επάνω στις χάρτινες τσάντες στριφτής λαβής για την εφαρμογή τοπικού βερνικιού, το οποίο θα προσδώσει μία διακριτική λάμψη επάνω στα σημεία αυτά. Το τοπικό βερνίκι μπορεί να συνδυαστεί και με τοπική αναγλυφοτυπία.

Αναγλυφοτυπίες

Τοπική αναγλυφοτυπία μπορεί να εφαρμοστεί στις χάρτινες τσάντες στριφτής λαβής, συνήθως στην περιοχή του λογότυπου. Η τοπική αναγλυφοτυπία μπορεί ιδανικά να συνδυαστεί με την εφαρμογή των θερμοτυπιών.

Ειδικά χαρτιά

Για την κατασκευή των χάρτινων τσαντών στριφτής λαβής με αναδίπλωση κορυφής μπορούν να χρησιμοποιηθούν ειδικά χρωματιστά χαρτιά, επάνω στα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν ιδιαίτερες τεχνικές, όπως η μεταξοτυπία. Το πλεονέκτημα των ειδικών χαρτιών είναι η ομοιομορφία στο εσωτερικό και το εξωτερικό μέρος των τσαντών, καθώς τα ειδικά χαρτιά είναι ήδη χρωματισμένα και στις δύο πλευρές τους.

Μεταξοτυπία

Η μεταξοτυπία (λευκή ή χρωμαστική) μπορεί να εφαρμοστεί επάνω στα ειδικά χρωματιστά χαρτιά ή επάνω σε καφέ οικολογικό κραφτ χαρτί, μειώνοντας το κόστος των τσαντών, καθώς δεν απαιτείται χρώμα εκτύπωσης για την παραγωγή τους.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΧΑΡΤΙΝΩΝ ΤΣΑΝΤΩΝ ΣΤΡΙΦΤΗΣ ΛΑΒΗΣ ΜΕ ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΗ ΚΟΡΥΦΗΣ

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Το χαρτί που χρησιμοποιείται για την κατασκευή των χάρτινων τσαντών στριφτής λαβής με αναδίπλωσης κορυφής ανήκει στην κατηγορία των κραφτ (λευκό, καφέ οικολογικό, σκούρο καφέ και μαύρο), ενώ το βάρος του ξεκινά από τα 120gsm.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ: Για τη παραγωγή των χάρτινων τσαντών στριφτής λαβής με αναδίπλωση κορυφής εφαρμόζεται offset εκτύπωση και μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως και 7 χρώματα (PANTONE, CMYK και συνδυασμός αυτών), η καλυπτικότητα των οποίων μπορεί να φτάσει το 100% των εξωτερικών, αλλά και των εσωτερικών επιφανειών των τσαντών.

ΛΑΒΕΣ: Πέρα από το κλασικό χρώμα των λαβών (λευκό και καφέ ατύπωτο) μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 10 κωδικούς χρωμάτων, προκειμένου να διασφαλίσετε ομοιομορφία στην αισθητική των τσαντών σας.

ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΑ-ΒΑΜΒΑΚΕΡΗ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΛΑΒΩΝ: Για περισσότερη αίσθηση πολυτέλειας, μπορείτε να επιλέξετε χάρτινες στριφτές λαβές με εξωτερική βαμβακερή επικάλυψη, σε διάφορα χρώματα.

ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΑ-ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ: Η πλαστικοποίηση που μπορεί να εφαρμοστεί στις χάρτινες τσάντες στριφτής λαβής πολυτελείας μπορεί να είναι είτε ματ, είτε γυαλιστερή, σε πάχος 20μm

ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΑ-ΜΕΤΑΛΛΟΤΥΠΙΑ: Στις όψεις των χάρτινων τσαντών στριφτής λαβής μπορεί να εφαρμοστεί μεταλλοτυπία, σε χρυσό, ασημί και μαύρο χρώμα

ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΑ-ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑ:Η μεταξοτυπία (λευκή ή χρωμαστική) μπορεί να εφαρμοστεί επάνω στα ειδικά χρωματιστά χαρτιά ή επάνω σε καφέ οικολογικό κραφτ χαρτί, μειώνοντας το κόστος των τσαντών, καθώς δεν απαιτείται χρώμα εκτύπωσης για την παραγωγή τους.

ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΑ-ΤΟΠΙΚΟ ΒΕΡΝΙΚΙ: Το τοπικό βερνίκι (spot uv) προσδίδει μία διακριτική λάμψη επάνω στα σημεία όπου εφαρμόζεται και μπορεί να συνδυαστεί και με τοπική αναγλυφοτυπία. Το τοπικό βερκίνι δύναται να χρησιμοποιηθεί επάνω σε κραφτ επιφάνειες, με εξαιρετικό αποτέλεσμα.

ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΑ-ΧΑΡΤΟΝΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΠΑΤΟΥ: Για παραγγελίες μεγάλων ποσοτήτων, μπορείτε να επιλέξετε τη χρήση χαρτονιού, ως επιπλέον υλικό ενίσχυσης του εσωτερικού πάτου των τσαντών. Το χαρτόνι ενίσχυσης κολλάται στο εσωτερικό των τσαντών και μπορεί να φέρει εκτύπωση.

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

Σας απαλλάσσουμε πλήρως από το κόστος αποστολής και μεταφοράς των προϊόντων σας, είτε η παραγγελία σας αφορά ετοιμοπαράδοτα είδη του e-shop, είτε είδη που παρείχθησαν κατά παραγγελία.

ΔΩΡΕΑΝ δημιουργικό

Το γραφιστικό Τμήμα της Multibags αναλαμβάνει δωρέαν το σχεδιασμό της μακέτας, της λογοτύπησης και του visual branding του καταστήματός σας.

ΔΩΡΕΑΝ κλισέ

Εφόσον επιλέξετε να συνεργαστείτε μαζί μας, σας απαλλάσσουμε από το σημαντικό κόστος της παραγωγής των φωτοπολυμερικών λάστιχων εκτύπωσης (κλισέ) για όλες τις χάρτινες τσάντες.